24 timer i Venedig

IMG_2673

 

IMG_2664

 

IMG_2727

 

IMG_2722

IMG_2685

 

IMG_2695

 

IMG_2693

 

IMG_2672

 

I starten af juni var jeg så heldig at blive inviteret med til en fantastisk middag i Venedig i forbindelse med Biennalen. Vi fløj ind lørdag eftermiddag, sejlede ud til San Clemente Palace (et gammelt hospital der nu er et lækkert hotel, der ligger på sin egen ø), lynskiftede til gallatøjet og gik om bord i en overdådig middag, efterfulgt af en fest der havde det hele. Den følgende dag tog søde Jasmin og jeg ind til Markuspladsen og spiste italiensk is (obligatorisk) inden turen igen gik til lufthavnen. Venedig er måske den mest romantiske by jeg har været i og det er helt sikkert at jeg skal tilbage!

Jeg er enormt glad og beæret over at få muligheden for at deltage i disse arrangementer. Jeg er jo bare Laura fra Espergærde, der stadig kæmper en brav kamp for at bande mindre og ikke have albuerne på bordet når jeg spiser. Jeg synes selv at jeg klarer det ok, men jeg kan ikke sige mig fri fra at ende i små-pinlige situationer:

F.eks. falder jeg i snak med en fyr fra Canada, der fortæller at han til dagligt arbejder i Irland med nogle vikinger (det med de vikinger taler han virkelig meget om). Først synes jeg at det er lidt skørt, at han arbejder med friluftsteater/rollespil, men beslutter mig for at fortælle ham ALT hvad jeg ved om vikinger, altså nu er vi danskere jo de ægte vikinger. Jeg tror jeg brillerer da jeg fortæller historien om hvorfor man siger skål, ja altså den om at vikingerne nakkede hovederne af deres modstandere og drak af blodet fra deres hjerneskaller og samlede dem som trofæer. Samtalen slutter da vi bliver bedt om at gå til bords, lige efter vi har set Lindsay Lohan ankomme og jeg udbryder “hun var skide god i Mean Girls”…. små hjerner, små glæder… Mens vi sidder og spiser får jeg næsten krabben galt i halsen da det går op for mig at den sjove rollespiller faktisk talte om HBO serien “Vikings” og at det da vidst også var ham fra Hunger Games.

Tænk engang så har jeg stået der og spillet skide klog på vikinger og så har jeg totalt misset pointen. Jeg har underholdt om blod og voldtægt i tyve minutter… Heldigvis blev det ikke taget ilde op og vi har efterfølgende grint af det.

#prayforLaura

XX

LAURA L.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *