Hva’ helvede?

IMG_3327

Alvorlig overskrift – jeg gør mig meget i det dramatiske kan I nok fornemme.

Jeg kom den anden dag til at diskutere død og religion den anden dag med en bekendt, hvilket fik mig til at overveje hvordan jeg tror himlen er – det var relativt nemt: masser af tartar, Faxe Kondi på GLASFLASKE, min nye cykel, en strand, måske også Niller og twizzlers (kun de røde).

Men at overveje helvede?! Hvad er egentlig det værste man kunne forestille sig? Det er faktisk lidt af en udfordring, men jeg har givet det et skud:

Helvede er:

1. Gothersgade lørdag morgen klokken 05.00 og du kan ALDRIG komme væk
Minibar, Kostbar og Alpehytten har ringet sidste omgang og du er tvunget på gaden med alle gæsterne der ikke har scoret nogen og nu må slentre hjem i deres brandert, efter de har tømt 7/11 for baby bites og kyllingespyd. Der lugter af tis og bræk og du er tvunget til at tale med belastende, alt for fulde mennesker der ikke vil lade dig være. Du er træt, du har danset hele natten, du vil bare hjem og i seng. Hvor end du drejer hen ender du på Gothersgade og bliver overfuset af fulde mennesker der bare gerne vil synge sange med dig, have dig til at vise vej eller forsøge at lokke dig med deres vej. Du kan ALDRIG komme væk. Du kan ALDRIG komme i seng. Du får ALDRIG dine stiletter af.

2. Evig modvind
Det lyder umiddelbart ikke som det værste, men forestil dig at du konstant er på en cykel i modvind. Du har mega travlt, du tramper i pedalerne, men du kommer ingen vegne. Du kan ikke stå af cyklen, du skal blive på den. Du er magtesløs. Du kan mærke at dine lår syrer til, din frustration stiger og du tramper endnu hårdere, mens vinden bliver endnu kraftigere. Dit ur siger at du kan nå det hvis du træder til, men intet sker. For evigt.

3. Langsomt internet
Du skal sende den vigtigste ansøgning i dit liv. Du har brugt uger på at rette den til, andre har læst den og alt er perfekt. Du har deadline om mindre end 2 minutter, du sætter dig ned, indtaster mailadressen og trykker send. Internettet tænker. Og det bliver ved og ved og ved og ved og ved.
Det er ikke kun i dette scenarie at det langsomme internet driller dig: du har taget det bedste selfie nogesinde og kan ikke vente med at din instagram skal eksplodere og du skal blive den nye Kim K. Dette selfie vil uden tvivl ændre dit liv: MEN billedet bliver aldrig lagt op. Den bliver ved med at sige Failed – try again? For evigt.

XX

LAURA L. 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • 4. At skulle bruge Nem ID til at åbne alle døre i livet. Forestil dig at stå der og skulle tisse, og så skal java liige opdateres..

  • Hehe, sjovt spottet med Gothersgade 🙂

    Det er sjovt som Kbh.s natteliv er blev så meget mere sikkert i løbet af de sidste par år.

    For bare 5 år siden hørte man stadig om overfald og knivstikkerier i byen, men det er næsten ophørt nu.

    Så hvis det værste er at blive udsat for glade, fulde mennesker som måske vil synge en sang med en- så er det skam ikke så ringe endda 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *