NET FIX – 3 serier til de lange nætter

da022e54bd616129371a26739734b84f

 

Som jeg skrev om tidligere på ugen er efteråret for alvor over os. Efterår forbinder jeg med mørke, kolde aftener, the og et netflix marathon der kan tage pusten fra den mest hærdede serie-atlet. Jeg er sjældent 100 p med på serie beatet, simpelthen fordi jeg HADER at følge med i noget og så skal man venter 7 år på næste sæson – det er meget bedre at vente så man kan se alle 48 sæsoner på en weekend, få firkantede øjne og brække bland selv slik op i flere dage. Herunder er listen over serier jeg er helt pjattet med:

1. HOMELAND
Den amerikanske marinesoldat der er blevet holdt fanget af terrorister i årevis vender hjem, hvilket ikke er nemt når hele ens familie og omgangskreds har troet du har været død i 7 år. Ikke nok med det mistænkes du for at samarbejde og sympatisere med superskurk Abu Nazir. Denne serie byder på ultimativ spænding, et genialt plot og karakterer der udfordrer din empati.

2. ORPHAN BLACK
Da jeg først blev introduceret til temaet i O.B. tænkte jeg “nej, nej, nej – hvor lyder det super kikset at lave en serie med kloner og ulovlige dna eksperimenter”, men holy moly jeg er hooked! Denne serie er igen fyldt med spænding (jeg tør simpelthen ikke at se den uden Niels til at holde mig i hånden), henvender sig en smule mere til kvinder end til mænd, da den hovedsagligt handler om kvinder og har en hovedrolleindehaver der er skræmmende god til sit fag. Jeg kan ikke røbe så forfærdeligt meget, men gør dig selv en tjeneste og følg med.

3.NARCOS
Jeg har endnu ikke kastet mig over denne Netflix Originalserie, der handler om den colombianske narkohandel og narkobaron Pablo Escobar. Serien har fået fantastisk omtale og super anmeldelser og består af 10 episoder i den første sæson der netop har haft præmiere.

XX

LAURA L. 

(Visited 4 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Faldt også over O.B ved en ‘fejl’, men blev hooked og venter i spænding på en sæson fire. Serien handler om kloner, ja, men der er så meget mere over den og man bliver præsenteret for en masse forskellige verdner på en anderledes måde. #TeamAlison <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *