Tidsrejse: At være 8 år igen

IMG_4556

IMG_4559

IMG_4571

IMG_4572

IMG_4581

IMG_4644

IMG_4610

IMG_4609 IMG_4627

IMG_4631

IMG_4634

IMG_4636

I sidste weekend var jeg i Malaga med min mor og min mormor for at fejre min Onkel Lars’ fødselsdag. Hverken min far, bror eller morfar havde desværre mulighed for at rejse med os til Spanien, så mor, mormor og jeg skulle have en rigtig tøsetur.

Det var en ret speciel tur for mig. Jeg er jo voksen og har boet for mig selv i snart tre år, men der sker noget når man tager på familieferie, hvor det er som om man lidt falder tilbage i rollen som familiens lille barn. Når jeg har rejst med min mor, far og bror efter jeg er flyttet hjemmefra kan jeg godt ind i mellem minde min mor om, at jeg altså er voksen og hun ikke kan opdrage mere på mig, men på denne tur har det været helt anderledes. Jeg har slet ikke haft lyst til at være voksen. Jeg er blevet møgforkælet og hygget om til den store guldmedalje.

Når man normalt har en travl voksen-hverdag, med voksen-regninger, voksen-problemer og voksenmadlavning er det fuldstændig som at spole tiden tilbage, glemme virkeligheden og bare lade sig glide ind i rollen som “den lille”. At være 8 år igen i en weekend har været helt fantastisk – nu er det tilbage til virkeligheden.

XX

LAURA L. 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Du er virkelig smuk Laura! Og du har den flotteste hud. Har du ikke lyst til at dele hvilke produkter du bruger til ansigtet både af pleje og make up? 🙂

  • Hej Laura
    Jeg har lige læst dit indlæg om din ferie i Budapest. Det lyder vildt hyggeligt. Hvad hedder det hotel med spa I boede på? Vh Nanna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *