Julekuller

 

12421351_10208144804561457_1997094196_n

Jeg er efter et par dejlige dage i det nordsjællandske vendt hjem til Vesterbro og sidder med en lidt ambivalent følelse, der minder om at  komme hjem fra ferie og følelsen af  at der er sket uendeligt meget, men så snart du træder ind i lejligheden er det et tydeligt bevis på at hverdagen snart står for døren igen og at alt er som det plejer.

Jeg har haft en utrolig dejlig jul med alle dem jeg elsker. Juleaften med min kære familie efterfulgt af en lille udflugt til Retro i Helsingør, hvor der er tradition for en mindre reunion med alle gymnasiekammeraterne hvor vi danser til den lyse morgen, aftaler at ses i løbet af det nye år og først ender med at se hinanden igen til næste år hvor vi høvler breezers i bar 1 og igen aftaler at NU må vi altså få gjort noget ved den kaffeaftale i det nye år.

Juledagene har selvfølgelig også budt på uendeligt mange arrangementer og masser af mad. Det er næsten skørt at tænke på, at hver gang man ser andre mennesker er det for at spise – hvis man skar mig op ville der flyde andefedt og rødkål rundt i mine årer. Jeg er noget stadiet nu hvor jeg ikke kan mere. Jeg er stoppet med at føle sult og det kilo Quality Street chokolade der står og ser tiggende på mig kunne ikke virke mindre tiltalende (men det vender nok igen snart, det er jo trods alt verdens bedste chokoladeæske). Mentalt er jeg stadig lidt på juleferie, selvom hverdagen allerede har meldt sig og jeg kunne godt overskue endnu en eftermiddag på sofaen med film og måske en omgang thai mad.

 

XX

LAURA

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *