Nytårsforsæt med succesgaranti

IMG_5274

De her dage mellem jul og nytår har jeg aldrig rigtig brudt mig om. Dagene er søvnige og uvirkelige, fordi vi udemærket godt ved at vi snart har en fridag eller to igen og der derfor ikke rigtig er grund til at trække i arbejdstøjet.
Fjernsynet er ved at boble over med tilbageblik på det “fantastiske” 2015 og de stjerne gode film der blev vist i juledagene er nu skiftet ud med svært anstrengende B-film og chick flicks som ingen af os vil indrømme at vi gerne vil se.

Når vi går det nye år i møde føler jeg mig altid tvunget til at sætte mig ned og gøre status. Tage nytårsforsætterne fra sidste år frem og igen blive skuffet over at jeg kun nåede halvdelen af hvad jeg havde tiltænkt mig skulle ske. Et år er for kort tid til alt det jeg gerne vil. På torsdag er vi i 2015 og fredag er vi i 2016 – mon det føles anderledes? Man skal nå at se alle inden året er omme og man ender mest af alt med at blive småstresset over alle de aftaler der ikke kan presses ind og folk forsøger at være super sjove når de siger “vi ses da bare næste år”.

Jeg har besluttet mig for at jeg i år ikke vil score verdens største selvmål ved at sætte mig urealistiske nytårsforsæt, men derimod skabe en grobund for succes ved at sætte barren lavt:

1. Tage 5 kilo på
– Jeg tror at mange af os gang på gang sætter os for, at det kommende år skal være året hvor vi står knivskarpt til bikinisæsonen og med de bedste intentioner flintrer flittigt i fitness og hjuler afsted på løbebåndet, som et hamster i et hamsterhjul indtil vi når d.15 januar og indser at det ikke er det værd. Det er mørkt, det er koldt, det er gråt og det er kedeligt uden for. Når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag eller dag på uni skal man belønnes! Belønnes med en times netflix og måske en lille kage fra lagkagehuset, mens man ifører sig sine elskede natbukser med kaniner på. At lykke kun koster 5 kilo, det kan jeg leve med.

2. Rode endnu mere i min lejlighed
– Det har været mit nytårsforsæt så længe jeg kan huske at blive bedre til at rydde op. Jeg er et KÆMPE rodehoved og jeg var sikker på at det nok skulle stoppe så snart jeg flyttede hjemmefra, men ak! og ve! nu har jeg blot endnu mere plads at sprede mig ud over. Jeg har dog læst et sted, at mennesker der roder bruger den tid de ellers ville bruge på at rydde op på at leve livet. Det er om muligt ikke helt sandt, men den forklaring er købt! Mit rod betyder at jeg har andre ting at gå op i – hvilket vel er meget godt?

3. Fuldstændig stoppe med at svare på messenger 
– Okay det er måske ikke helt rigtigt at jeg vil det, men jeg er utroligt dårlig til at svare på messenger. Jeg er meget mere end “snakke i telefon-person”. Er det vigtigt? RING. Er det ikke vigtigt? RING ALLIGEVEL! Jeg går stærkt ind for at opretholde telefonen som ultimativt kommunikaitonsmiddel. Let’s face it – det er super hyggeligt at tale i telefon. Jeg ELSKER det. Og lad os endelig udnytte det nu hvor næsten alle abonnementer kommer med fri tale. Da jeg fik min første mobil havde jeg et taletidskort med 50 kr på om måneden og en sms kostede 50 øre og opkald kostede 1kr i minuttet, så man havde et seriøst forklaringsproblem når kortet var tomt d. 14 og man ikke kunne ringe hjem når man cyklede fra fodboldklubben.

4. Begynde at ryge
– Hmmm nej, måske ikke. Men er det ikke sådan noget folk altid skriver i deres nytårsforsæt og så konstant udskyder? “Uuuh Januar er sådan en svær måned at stoppe i, jeg gør det i Februar” som så senere bliver til “stopper til marts! Februar er heller ikke så lang”.

Hvad er jeres mål for 2016?

XX

Laura

(Visited 3 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *