Mit bedste køb til dato: kom an sne!

12507046_10208237204831406_210224238_n

Pludselig ramte kulde og sne os igen. For et par uger siden var det så lunt at man næsten ikke behøvede rigtig vinterovertøj og blomsterne i Skydebanehaven havde knopper på og få af dem blomstrede stadig. Her tænker du sikkert: mega lækkert! Jeg var derimod ikke helt pjattet med dette lune vejr, da jeg ikke kunne flashe mit nyeste køb: min flyverdragt fra Baum Und Pferdgarten.

Det er det ultimative stykke overtøj i denne tid!
Aldrig har jeg været så varmt klædt på, samtidig med at jeg helt ærligt føler mig super smart. Flyverdragten sidder relativt tæt, samtidig med at der er plads til sweater og uldne undrehyler, så jeg ender ikke med at ligne en voksenbaby (for meget).
Den største bonus ved at have en flyverdragt er faktisk at du kan gå i Føtex i underbukser og t-shirt uden at nogen finder ud af det. Og jeg gør det! Jeg forestiller mig lidt at det var sådan Harry Potter havde det med sin usynlighedskappe – man har det for vildt over at have denne her følelse af at “jeg-ved-noget-du-ikke-ved”, som i dette tilfælde er, at jeg står tre meter fra dig i mine snoopy underbukser og en t-shirt hvor der står “don’t play with my heart it’s not a toy”, mens jeg helt alvorligt køber tandpasta og afløbsrens (det var vitterligt det mest alvorlige jeg kunne forestille mig at købe).

Nu vil jeg kravle tilbage i mit skrivefængsel og få afleveret semesterets sidste eksamen.

XX

Laura

(Visited 9 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *