På farten

Sponsoreret 

 

Dette er typisk indholdet af min taske, som jeg meget sjældent forlader hjemmet uden. Først og fremmest min højt elskede kalender fra Moleskine, der hjælper mig med at organisere og planlægge. Jeg er nødt til at have alt jeg skal skrevet ned i hånden, da jeg ellers glemmer det. Til tider er det lidt upraktisk at slæbe rundt på den, men det er muligvis en af de ting, jeg bruger aller mest og holder mest af. Derudover går jeg sjældent uden min power bank fra Lacoste, der holder min telefon i live hele dagen, selvom jeg bruger den uafbrudt.

Solbriller er et must, hvis man ellers har plads i tasken. Der er ikke noget mere irriterende end at tage afsted om morgenen i gråvejr, og så skulle cykle hjem i bragende solskin UDEN mulighed for at flashe sine solbriller. Når solen endelig kigger frem, må man altså udnytte det til fulde. Jeg er blevet ret vild med solbriller man kan bære som et smykke. Førhen har jeg valgt meget klassiske solbriller som går til alt, men de seneste år er jeg begyndt at prøve forskellige former og farver af. Selvfølgelig har jeg investeret i forskellige, klassiske solbriller af en god kvalitet, hvilket jeg synes gør det okay at teste lidt mere “sjove” briller, fra billige brands som jeg ikke har dårlig samvittighed over at blive træt af om et år. Det der især er fedt ved disse briller fra Quay Australia er spejlglassene, som jeg synes er mega cool. Det giver også rig mulighed for at overglo på andre mennesker, uden de opdager det.

Jeg kan også godt lide at have et lille tørklæde med. Enten hvis det bliver koldt eller hvis mit pandehår bliver ved med at falde ned i øjnene (som det jo gør når man er ved at gro det ud). Derudover kan det også se ret fint ud, hvis man binder det fast på sin taske. Det giver et lidt mere personligt udtryk, og igen, så er det knald smart hvis det pludseligt bliver køligt. Tørklædet jeg har med mig her er fra Marimekko.

 

Det er afgørende for mig, at mit tøj er funktionelt når jeg er på farten. Min taske skal gerne være rummelig så jeg kan have en computer og eventuelt en ren trøje og et par nye underbasser hvis jeg skal sove ved Niels. Eller når jeg har mine én-dags rejser med arbejdet hvor jeg ikke orker at slæbe en kuffert med, så er det rart med en pæn taske hvor der kan være lidt forskelligt i. Jeg elsker små fine skuldertasker lige så meget som enhver anden pige, men praktiske er de altså ikke. Jeg er endelig blevet gammel nok til at forstå, at tasker har man til forskellige formål – og let’s face it, en rummelig taske er bare fed at have med sig.

Det jeg især godt kan lide ved denne taske fra Gerry Weber er, at der inde i den rummelige taske er forskellige rum. I midten er der et stort rum med lynlås hvor man for eksempel kan have sin pung liggende. Det lukkede rum i midten af tasken synes jeg er specielt fedt, da jeg ind i mellem godt kan blive en smule paranoid over om nogen skulle forsøge at stjæle fra min taske. Tanken om det synes jeg er helt vildt ulækker, da folk er nødt til at være så tæt på dig for at få fat i dine ting.

 

Tilbage da jeg gik i gymnasiet var det vildt populært at have tasker i nylon fra Marc Jacobs. Det er ikke den kønneste taske der er lavet, men den er så stor og rummelig at enhver gymnasiepige der måtte slæbe en Macbook Pro (den gamle der vejer 21034 kg – som jeg stadig har) var nødt til at kaste den i en af disse nylontasker. Problemet med dem er bare, i min optik, at de er meget store og uformelige og jeg kom til at behandle den som en sæk. Jeg smed bare ting ned i den uhæmmet og kunne så grave al verdens underlige dimser op af den med tiden, som jeg havde glemt alt om eksisterede. Ved at der er mulighed for organisering i denne taske, gør det det endnu nemmere at holde orden – eller nogenlunde. Det er jo ikke en rigtig dametaske før det roder en lille smule.

Mine accessories er alle købt på Boozt.com, der har et kæmpe udvalg. Ikke kun af tilbehør, men også tøj og sko.

Tasken er fra Garry Weber, solbrillerne fra Quay Australia og tørklædet fra Marimekko. Hver eneste gang jeg klikker forbi Boozt.com er der nye ting online – både fra kendte mærker og mindre brands. Leveringstiden var utrolig hurtig og jeg fik leveret til min lokale pakkeboks, hvilket jeg næsten altid får. Og så er der fri retur.

Er I klar til at gå foråret i møde?

XX

Laura

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *