FLIPP UD MED DINE FAVORITTER

Sponsoreret 

12969179_10209007983220384_23336418_n

Jeg trækker det nye Eurowoman op af postkassen og er #excited. Smuk pige på forsiden, glat og glitrende papir der giver mig følelsen af, at have modtaget en gave. Det er altid en dejlig overraskelse, at se det ligge dér og glo på én når man mindst venter det. Sultent, fortærer jeg indholdet på én gang og sidder så tilbage med bagsiden op ad og skammer mig over, at jeg har slugt hver en side på én gang. Nu er ventetiden lang, til der igen lander et magasin.

Men næ nej! Jeg har netop downloadet min nye favorit app “FLIPP”, som samler ALLE Egmonts 44 titler for kun 99 kroner om måneden. Fik jeg sagt at der er ubegrænset adgang? Som ydmyg studerende, har man ikke midlerne til, at indkøbe alle de magasiner man måske havde lyst til at kigge i. Derfor synes jeg at FLIPP er helt fantastisk, da man her har muligheden for at få et overblik over alle de mange magasiner.
Det giver dig simpelthen mulighed for, at samle alle dine favorit magasiner ét sted, til én pris. Derudover slipper du for at smide magasiner ud hver måned, eller gøre som jeg gemme dem inde i skabet, fordi man får lidt dårlig samvittighed over at smide noget så pænt ud. Når jeg er færdig med Eurowoman, bevæger jeg mig langsomt over til Euroman, hvorefter jeg lige skal se hvilke opturs opskrifter der gemmer sig i Gastro, hvorefter jeg indser at det er alt for svært og alt for tidskrævende, så jeg hopper til ugens madplan i Alt for damerne der er lidt mere tilgængeligt for os dødelige.

Jeg er især glad for FLIPP når jeg er på farten – selvom bladene er smukke og fine, så er de altså upraktiske i størrelsen og jeg føler mig altid som en tosset tegneseriefigur, der prøver at presse en elefant ned i en kummefryser, når jeg forsøger at få bladet til at passe ned i tasken UDEN at få foldede kanter. Endnu mere smart er det, at man nu kan sidde og scrolle sig igennem Egmonts mange magasiner, for eksempel i bus 6A uden at nogen kigger skævt til en fordi, man har valgt at medtage et magasin til en bustur på sammenlagt 11 minutter.

Flipp er derfor:

  1. Super praktisk – 44 magasiner i lommestørrelse? Desuden er der mulighed for at gå tilbage og se tidligere magasiner, så hvis der var en artikel du glippede i sidste måned kan du stadig nå at læse den. Nemt, smart, fedt.
  2. Grønt – ingen print, ingen belastning for miljøet. Ved at benytte sig af FLIPP viser du ikke kun at du er cool og med på det digitale beat, men også at du tænker på miljøet når du underholder dig selv.
  3. Billigt – 99 kroner for magasiner der har en værdi på over 3000 kroner om måneden? Dét tror jeg nok er en super deal. Jeg tænker det jo lidt som om jeg faktisk tjener 2900 kroner.

Men som om det ikke er nok, har du mulighed for at vinde 3 måneders adgang til FLIPP til dig og din ven/veninde/mor/søster/halvbror/kanin/tandlæge. Alt du skal gøre er at hoppe forbi min instagram laura_lundsgaard og deltage! Vinderen bliver fundet om en uge.

XX

Laura

(Visited 11 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *