Vinder Veet

Sponsoreret

 

Nu er der ved at være gået en rum tid, siden jeg testede Veet Essentials og nu er det dommens time. Der blev lovet bløde ben og ingen hår i op til 28 dage de steder, hvor jeg har vokset. Og jeg må sige at jeg er ret imponeret!
Mine ben ligner ikke noget i nærheden af en kaktus endnu og huden under armene er ganske glat (selvom man skal fjerne hårene en smule oftere med hårfjerningscreme).

KOM SÅ SOL – JEG ER KLAR TIL BARE BEN NU!

Serien har været utroligt nem at anvende og resultatet er ganske flot. Det gør min hverdag en lille smule lettere, da jeg inderligt hader den tid jeg bruger på at ordne ben, og nu behøver jeg kun gøre det en enkelt gang om måneden.
Derudover er det en lidt sjovt “event” at tage sig af derhjemme. Man giver sig selv en home-spa day, hvor man rigtig nusser om sig selv og gør noget godt for krop og sjæl. Efter jeg har ordnet ben, bliver det lige til en lille ansigtsmaske og en god hårkur – og bliver det helt vildt, laver jeg lige en juice, mens jeg selvfølgelig hører lydbog eller noget andet, der får mig til at slappe af.

Men for en gangs skyld skal det hele faktisk ikke handle om mig i dag!
Det er blevet tid til at finde vinderen af konkurrencen om Veet Essentials serien

*vild trommevirvel*

*lang irriterende pause som TV-værter altid holder inden vi finder ud af hvem der blev stemt hjem*

TADADADAAAAAAAAAAAAAA

STORT TILLYKKE TIL NATASCHA ELIZABETH – du er den heldige vinder! Du får direkte besked på mail. Jeg håber at du bliver lige så glad for produkterne, som jeg selv. Tusind tak til alle der deltog!

XX

Laura

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *