En Stan, en Gazelle, en Superstar og et par runners

Sponsoreret

Jeg er ramt af en alvorlig sneaker-fever!

Vinterens tunge støvler er så småt ved at blive lagt bagerst i skabet, mens bukser med ankel-kig og sneaks langsomt kravler frem og ud i solen.
Jeg har været et smut forbi Zalando for at lede efter de perfekte sneaks til foråret og er intet mindre end blæst bagover – der er ikke det par sneaks, der ikke kan opdrives!
Jeg har fundet fire forskellige styles fra Adidas, som jeg synes er afsindigt cool. Det er sneaks der alle sammen kan noget forskelligt og kan bruges i forbindelse med alle slags begivenheder.

image

Stan Smith er en klassiker!  I og med at de hvide sneaks er mønstrede, synes jeg de skiller sig en smule ud og har lidt kant – det kan vi godt lide!

image

Superstar loafer er coolere end cool! Disse vil jeg bære på kontoret, da jeg synes de har et sofistikeret udtryk, samtidig med at de er så street at Mujaffas BMW (læs. det fremragende spil på dr.dk) ikke kan samle street credit nok, uanset hvor stor din hækspoiler er.

image

Gazelle i nye klær’ – denne gamle model har fået nyt liv. Og så endda i pastelfarver, som er rigtig fine her til foråret. Jeg har selv valgt at sætte dem sammen med denne råvide kjole fra YAS, da det passer fint ind i det feminine parisenne univers.

image

NMD er cool og ikke mindst praktisk! Er der en sko man går godt i, er det denne. Dette er dog klart mere en hverdagssko, som egner sig super godt til at slide Københavns gader op, mens man selvfølgelig har byens stærkeste sneaker game.

Jeg synes det er svært at købe sko på nettet, men i og med at Zalando har gratis retur, har jeg ingen problemer med at bestille sko hjem – hvis ikke de passer ryger de bare tilbage igen og vupti, et nyt sæt i den korrekte størrelse er på vej tilbage! Fordelen ved at få skoene sendt hjem til døren er, at man kan prøve dem på med de ting man har derhjemme. Det er altid godt at kunne se om de fungerer til det man havde tænkt sig, inden man fastlåser sig på et bestemt par. Nægter at tro på at jeg er den eneste der har forelsket mig i en speciel sko og så har fundet ud af at INTET af mit tøj passer dertil.

Er du ramt af sneaker-fever?

 

XX

Laura

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *