3 ting du skal unde dig selv inden ugen er omme

 

Hverdagens stress og jag kan ofte få dig til at glemme at udnytte de små øjeblikke, hvor du faktisk har tid til at nyde tilværelsen kort. Personligt stresser jeg selv så meget rundt, at sekundet jeg har et ledigt øjeblik lukker kollapser jeg på sofaen, som en labrador der har ædt sin egen vægt i tørfoder.
Dog behøver alt man laver ikke være super krævende eller tage lang tid. Derfor vil jeg her anbefale tre ting du virkelig burde unde dig selv i denne uge:

1. Jeg er stadig Christopher – lad os lige tage 10 sekunder hvor det er okay, at være total teenage-fangiiiirl crazy, fordi OMG, JA JA JA, GRÆDER SERIØST NUHR hvor er Christopher dog en cutio (dét aner jeg slet ikke hvordan man staver til). Mennesket må være ydmygheden selv – jeg havde muligvis haft giga storhedsvanvid og troet at jeg kunne overtage verdensherredømmet hvis det var mig der var i Christophers meget hvide, meget moderigtige sneaks. Jeg bliver helt overfladisk forelsket hver gang jeg ser et afsnit af DR3s dokumentarserie, hvor hvert afsnit ikke varer mere end 30 minutter – og det kan man godt lige unde sig selv.

2. Picnic lyder altid sygt omstændigt. Man skal pakke dit og dat og smørre madder og sørge for at drikkedunken med saftevand ikke er utæt. Men hvorom alting er, så skal man spise og picnic kan gøres sindssygt enkelt. Det behøver ikke tage mere end en times tid, hvor man lige henter en pizza eller en bagel og slår sig ned på det blomstrede vattæppe. Det er et rigtig dejligt afbræk fra hverdagen og man ender lige i en ikke-stress bobbel i en lille times tid. Man behøver ikke tage de mest eksotiske steder hen – ind i mellem fungerer det ganske fint at sætte sig ud i haven, gården eller på trappen foran opgangen og glo på mennesker. Niels og jeg kan godt lide at cykle til Bryggen og lade fødderne dingle udover havnekanten mens vi sluprer lækre retter fra Bollyfood i os.

3. Copenhagen Crime Festival lyder lige som stedet for mig. Den helt nye festival slår dørene op i denne weekend hvor man kan komme til debatter med politifolk, retsmediciner og andre mennesker der beskæftiger sig med crime på daglig basis. Det er faktisk Malou der har en (foruroligende) stor interesse for de forskellige krimi-sager her hjemme, men jeg kan ikke lade være med at smuglæse i hendes bøger. Den første bog jeg læste efter vi flyttede hjemmefra, var sagen om Amagermanden og jeg har tonset gennem Amagerfælled på cykel lige siden med hjertet oppe i halsen og sveden løbende ned ad ryggen.

XX

Laura

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *