FLIPP på farten

 

Sponsoreret 

For et par uger siden skrev jeg et indlæg om at have hjemve, og jeg har siden da fundet lidt forskellige ting, der hjælper på hullet i maven og lysten til at kramme min mor og aldrig give slip på hende igen. Jeg hører blandt andet dansk radio, når jeg vågner om morgenen, lytter til lydbøger med dansk oplæser, og så læser jeg danske magasiner – ikke særlig miss international, I know! Men det hjælper mig, og det føles som om, jeg har en lille smule af Danmark med mig, når jeg rejser. Verden er pludselig ikke så stor mere, og det virker ikke som om, der er så langt hjem, når man bare trykker på en knap og pludseligt sidder og stirrer ind i hjemmet hos en fashionable dansker.

Kufferten er igen pakket, og jeg er ved at være klar til at boarde flyet mod Berlin med en håndbagage, der selvfølgelig kun indeholder det mest nødvendige.
Når jeg rejser på job, er det typisk kun et par dage af gangen, og jeg er typen der virkelig pakker let. Der er ikke noget værre end at bakse rundt med en stor tung kuffert, for så at finde ud af, at man ikke behøver halvdelen af det, når man først er fremme. Derudover kommer man også hurtigt ud af lufthavnen med en håndbagage, og det er jo sådan set heller ikke er det fedeste sted i verden at hænge ud.

Inden jeg rejser, sørger jeg dog altid for at have downloadet et par af mine yndlingsmagasiner fra min yndlingsapp FLIPP. Når man rejser, har man ikke altid WIFI, men det fede ved FLIPP er, at man kan hente magasinerne ned, så de kan læses, hvor end man er. Jeg fik en iPad mini sidste år af Niels, som er min faste rejsemakker. Og jeg har altid har både Eurowoman og Euroman liggende klar til læsning, hvis jeg skulle have et øjeblik for mig selv.
Mit arbejde byder på en del ventetid, så det er et rart break at kunne slå hjernen fra et øjeblik og enten bare scrolle gennem de altid smukke modeserier eller læse om nogle af de seje og inspirerende kvinder og mænd, jeg deler nationalitet med. Det hænder jo også, at jeg går ud og spiser alene (!), og der er enormt mange medlidende blikke, som om jeg er blevet brændt af eller ikke har nogen venner (hvilket jo egentlig er meget sandt, når jeg er afsted). Men så er det rart at kunne fiske FLIPP op af tasken og fordybe mig i dét, mens jeg venter på min mad. Når man rejser meget alene, kan det godt være rart at gå ud til middag, da det godt kan blive lidt ensomt at sidde hjemme og kukkelure hver aften. Bare følelsen af at have mennesker omkring sig er utrolig dejlig. Dog er det meget grænseoverskridende, og derfor ser jeg min iPad som en eller anden sikkerhed, for så kan jeg ligne en, der er dybt opslugt af mit arbejde, selvom jeg egentlig bare sidder og scroller magasiner.

FLIPP er sommerens bedste rejseven, da jeg ikke behøver slæbe flere kilo blade med i min sparsomme håndbagage og jeg kan hive den frem, hvor end det skulle være.

Jeg udlodder 3 vouchers til FLIPP på min instagram hvor du kan læse mere om hvordan disse kan blive dine! 

HELD OG LYKKE

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *