Spray it

Sponsoreret 

Jeg er kommet til at stå 2 minutter for længe i badet i morges og pisker rundt. Jeg tager cremen ned fra hylden, kigger på den, overvejer om jeg virkelig lige har 2 minutter til at lade den tørre inden jeg kan klemme mine lidt for stramme jeans op over min fedtede bagdel. Cremen ryger på hylden igen og jeg må for 4. gang i denne weekend gå med ben så tørre som sandpapir, der ikke bare ser rædsomme ud, men også klør som jeg ved ikke hvad. Alt dette, blot fordi min solo sang under bruseren ikke kunne afbrydes.

Derfor har jeg været særdeles glad for, at få øjnene op for et nyt must til mit mig-skab på badeværelset.
Vaseline har netop lanceret 2x bodylotion i spray-format og begejstringen vil ingen ende tage! Ikke nok med at man slipper for bøvlet med at vurdere hvor meget og hvor lidt stængerne har brug for, så er den bare super handy og nem at bruge. Udover det, tørrer den hurtigere end hvis man påfører en normal creme, hvilket betyder at jeg slipper for at have ørken-ben og stadig kan give den fuld smadder som Adele når jeg er i bad.
Normalt kan bodylotions godt henvende sig meget til kvinder i form af duft og emballage, men jeg synes at disse sprays appellerer både til mænd og kvinder. Jeg har i hvert fald fået lokket Niels til lige at prøve den af og det er altså stort, taget i betragtning af at han normalt synes bodylotion lidt er noget pjat. Han var ikke helt afvisende overfor, at det var okay at få netop disse cremer på, da man ikke oplever at have “fedtet” (eller indsmurt – hvad kalder man det?!) hud i længere tid efterfølgende.
Som jeg har sagt så mange gange før, så handler velvære for mig om de små ting man gør for sig selv i hverdagen. Om det så er at bruge den helt rigtige shampoo, vaske sit ansigt i noget lækkert eller fugte sin hud og føle at den har det godt, er underordnet. De små ting jeg kan gøre for min krop i en stresset hverdag er virkelig noget der betyder meget i længden.

Der er som tidligere nævnt to forskellige varianter:

Vaseline advanced repair spray bodylotion der har til formål at pleje huden og egner sig specielt godt til sart og sensitiv hud. Den tørrer i løbet af et halv minuts tid (i hvert fald på den måde jeg har testet den) og så er den parfumefri. Den hjælper på områder af din hud der er ekstra tør.

Vaseline essential healing spray bodylotion der læner sig en lille smule mere op af den klassiske bodylotion vi alle kender. Den gennemfugter huden og har den milde duft, som vi forbinder med netop vaseline. Også denne lotion tørrede inden jeg var færdig med at bruge den på hele kroppen, så jeg kunne hoppe direkte i tøjet efterfølgende.

Personligt synes jeg at det er et kæmpe plus, at de tørrer så hurtigt. Der er ikke noget værre end at løbe afsted en varm sommerdag med benene helt fedtet ind i creme, sætte sig i bussen med bare ben og pludselig mærke hvordan sved og creme lige så stille siver ned over skinnebenet i en afslørende hvid farve…
Jeg vil helt klart udnævne vaselines nye bodysprays som en af sommerens uundgåelige.

Du kan se mere her!

XX

Laura

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *