Rome, here we come!

 

 

Kufferten er ved at være pakket og denne gang er det ikke for at rejse på arbejde, men for at rejse på en længe ventet kærestetur til Rom. Niels tager til Mexico på udveksling i et halvt år lige straks, så dette er en fantastisk måde hvorpå vi lige kan få lidt ekstra kvalitetstid.

Jeg drømmer om at skulle ligne Audrey Hepburn i “Roman Holiday” hver dag, spise pizza, pasta og is til jeg skal til udpumpning og sige “prego” mindst 10 gange i timen.
Det er mange år siden jeg sidst har været i Rom og jeg glæder mig. Jeg husker det som en af de smukkeste byer jeg nogensinde har besøgt. At vi har været der før betyder selvfølgelig at sightseeing rykker til en 2. prioritet mens mad, mad og mere mad flot stryger ind på 1. pladsen. Jeg vil bare nusse rundt, holde i hånd med både Niels og is og bare være. Ingen bekymringer, ingen stress, kun her og nu følelsen der efterlader hverdagen i en underlig tåge hjemme i Danmark.

XX

Laura

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *