Ting der er for fede når det regner

 

Sommer ramte os med 110 km/t og det danske vejr mindede pludseligt langt mere om den sydlige del af Europa. Pludseligt vågner vi op igen og vejret skriger oktober og jeg er helt forvirret over hvorfor jeg dog har gidet besværer mig med at barbere mine ben, når jeg nu alligevel skal have gummistøvler og frakke på.
Turen til Sommerland Sjælland bliver aflyst og Tante Tungnem kan ikke komme over sundet, da vejret for færgen til at gynge for meget. Alle de planlagte sommereventyr bliver pludseligt sat på standby og det er mildest talt deprimerende.

MEN – jeg synes jo at regnvejr kan være ganske skønt og jeg har derfor lavet en liste over ting der er fede at lave når det regner:

Museumsbesøg er en fremragende beskæftigelse når vejret svigter. Der er den der helt specielle museums-ro over museer, der bare tager sig ekstra godt ud hvis vejret er lidt gråt og kedeligt uden for. Ens energiniveau passer perfekt til at trisse rundt og se på kunst eller gamle dimser, når alt uden for skriger efterår og de sorte skyer hænger faretruende over hovedet på dig når du ræser afsted på din cykel.

Tivoli – her tænker du sikkert “øøøh nej?” MEN, Tivoli i regnvejr betyder at der er 0 kø til alt hvad du gerne vil prøve og havens smukke blomster og planter tager sig faktisk ret godt ud i regnvejr også. Tivoli sælger desuden super fashionable regnslag som holder selv den vildeste dare devil tør i dæmonen. Når man så har brug for at varme sig lidt, kan man slå vejen forbi NIMB og sluge deres afsindigt lækre varme kakao.

Frokost – gå ud og oplev byen. Sæt dig et sted og bestil en lækker frokost mens du betragter byen i regn. Her vil jeg anbefale Bistro Royal på Kgs. Nytorv der har dejlig frokost, men også byder på en dejlig udsigtspost over Kgs. Nytorv. Ellers er Ipsen og Co. på Gl. Kongevej også et skønt sted at sidde og spise en rugbrødssandwich og glo på mennesker.

Daytime Bio – normalt når jeg går i biografen er det altid sidste forestilling og så kæmper jeg ellers med at holde øjnene åbne under hele action braget. En ting der dog er mega fedt er, at gå i biografen i løbet af dagen. Derudover er det den ultimative regnvejrsbeskæftigelse at putte sig ned i det lodne røde sæde, med en stor popcorn og en giga cola. Magter man ikke at bevæge sig til biografen er en regnvejrsdag også perfekt til et Netflix marathon med god samvittighed.

Shopping er som udgangspunkt altid en god idé, men lige nu er udsalget svært godt. Som i VIRKELIG godt. Regnen siler ned og man kan lige overskue at tonse fra den ene butik til den anden, mens man forsøger at beskytte sine nye køb mod regnen, med sit liv!

Jeg krydser fingre for bedre vejr og tanlines i den nærmeste fremtid!

XX

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *