Da mørket kom

Sponsoreret 

nibu

Eftåret har meldt sin ankomst – dagene er kortere end en olympisk svømmers badebukser, køligere end luften mellem USA og Rusland og vådere end øjnene på en hundehvalp der gerne vil have en del af din mad med leverpostej.

Jeg synes det er hårdt at leve i et land, hvor det i gennemsnit regner 121 dage om året. Jeg ved jo godt, at det mest praktiske ville være at hoppe i mine røde gummirøjser og mit gule regnsæt, og så finde mig i at blive forvekslet med Bamse fra Bamses Billedebog. Men det sker, at jeg hopper i en lille utæt læderstøvle, der kunne medføre en forkølelse så slemt at jeg ville tænke “okay! This is it!” og et par dage på langs for at komme mig over den sygdom jeg selv har været skyld i.

Jeg troede ellers at jeg havde gjort op med min, ellers ret barnlige, tanke om altid at skulle se “cool” ud, frem for praktisk, om det så satte mit helbred på spidsen. Da jeg var yngre kunne en tynd læderjakke og en god strik udgøre min vinteruniform, da jeg for alt i verden hellere ville være stylish end praktisk.

I dag har det, ja undskyld mit sprog, pisset ned hele dagen i Berlin. Til gengæld er det 8 grader……
Den kolde, mørke tid har for alvor ramt mig lige i ansigtet i skarp kontrast til sidste uges sol og strand. Jeg har kriller i halsen og influenza-tryggen bag øjnene. Jeg kan ikke udsætte mig selv for mere kulde og våde sokker.

Jeg blev for en lille måneds tid siden introduceret for Nibu Boots der formår at lave gummistøvler i cool design, som også rammer dem, der normalt ikke kunne se sig selv i den klassiske røde røjs. Jeg kommer til at leve i mine nye shiny Chelsea Boots, som uden at være en all-time classic også er vandtæt.

14599956_10210541776884267_1996906715_o

Jeg sætter enormt stor pris på, at man ikke behøver gå ned på stil, blot fordi vejret er dårligt. Synes ofte at man går på kompromis med det ene eller det andet over vinteren og ligner en kønsløs mummitrold, pakket ind fra top til tå. Nibu er for mig, et brand der henvender sig til den stilbevidste kvinde, der har taget valget om at gå praktisk klædt seriøst, men ikke går på kompromis med hendes stil. Nibu tilfører en smule rock’n’roll til efteråret og vinteren.

nibu

Jeg er klar til at gå det mørke og kolde efterår i møde, uden at være det mindste i tvivl om hvad jeg skal have på fødderne. Så for min skyld kan regnen bare komme an!

Kunne du tænke dig at vinde et par Nibu Boots? Så hop forbi min instagram @laura_lundsgaard og se mere! 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *