3 Apps der gør dig til instagram-stjerne

 

Du sidder og scroller ned gennem dit instagram-feed og kan ikke lade være med at undre dig over, hvordan det kan være at der er nogen der mestrer at få en ostemad til at se så lækker ud, at den får flere likes end hvis du lagde verdens lækreste selfie op. Bruger de et andet kamera? Bruger de snyd? Hvad gør de?

Første step, inden vi starter på hvilke apps der er særligt gode, er at anerkende at instagram er snyd og bedrag. Eller, det er en redigeret udgave af virkeligheden, hvilket vi som brugere godt ved når vi logger på et af verdens mest populære sociale medier og bliver betaget af veltrænede piger, der tager på palmeferier og altid har tid til at drikke caffe latte med cool latteart, mens vi selv sidder og spytter i den sure filterkaffe på universitetet. Men det er der råd for!

Du kan nemlig selv steppe dit insta-game up og få selv tømmermænd til at virke luksuriøse. Når du tager billeder med din telefon er der et par små tricks der kan gøre billederedigeringen lettere for dig:

Lys – er ofte undervurderet, men gør en kæmpe forskel og er ofte der hvor de rigtig prof insta-girls skiller sig ud. Er lyset perfekt, kan du være stensikker på at dit billede bliver en såkaldt like hunter.

Udsnit – er det godt at være zoomet helt ind i hovedet på tante Karen eller er det dejligt at få lidt miljø og omgivelser med? Det er godt at overveje vinkler når man tager billeder. Man kan for eksempel tage billederne en smule skråt, sådan at der kommer lidt mere dybde i billedet, eller man kan tage et nærbillede af ens frugtsalat da de smukke farver taler for dem selv. Husk at se din instagram som en helhed, så overvej hvad der passer sammen med de andre billeder du har postet.

Motiv – er det nødvendigt at vi ser din skål med ostepops igen i dag, selvom vi også så den i går? De smager fremragende, men er hverken smukke og må derudover være verdens ultimative guilty pleasure, da INGEN officielt kan lide ostepops, men STADIG bliver de produceret. Overvej hvad du bruger din instagram til.

Jeg har tre Apps som jeg er ret glad for og som jeg næsten altid smider mine billeder igennem inden de ryger på instagram. Jeg vil dog gerne sige, at jeg er enormt meget i mod at redigere hvordan man ser ud – gøre sig selv tyndere, gøre sin hud glattere og numse større, derfor bruges disse apps kun til at redigere farver og lys.

Afterlight 
Denne app stiftede jeg bekendtskab til i 2014, hvor det var en gåde for mig hvordan folk kunne få deres billeder til at se så cool ud med instagramfiltrene. Afterlight er ret nem at bruge og giver dig ret mange muligheder for at redigere. Du kan enten komme et allerede designet filter på, eller du kan sidde manuelt og skrue op og ned for lys, ændre kontrast og mætte farver. Derudover har Afterlight en rigtig god billedebeskæringsmetode, som jeg ofte benytter mig af.

insta-snyd

VSCO
Min absolutte yndlings app, som jeg under ingen omstændigheder vil undvære. Vsco har en ret lang række filtre, som man kan skrue op og ned på alt efter hvordan man kan lide sine billeder. Der følger et par gratis filtre med når man downloader VSCO, men du kan også tilkøbe flere forskellige. Når du redigerer i VSCO skaber du et “galleri” i VSCO der gør det muligt at se, om din billederedigering passer ind på din allerede uploadede instagram feed, hvilket er ret sejt. Det giver dig mulighed for at skabe en mere dynamisk instagram, hvor lys og farver ofte er det samme.

insta-snyd

Facetune 
Facetune er kendt af mange og mestret af få. De fleste kender den måske mest som appen der misbruges til at få din hud til at se ud som om nogen har forsøgt at viske dig ud med et viskelæder, men det er en cool app der kan bruges på mange alternative måder. Jeg er virkelig ikke fan af at ændre sit udseende med apps – man kan både gøre sit ansigt smallere, gøre sig tyndere, højere, you name it, men det er ikke det facetune bruges til hos mig. Jeg bruger ofte facetune til at gøre mine omgivelser lysere, da jeg synes det giver mere ro i billederne og gør kontrasterne endnu mere cool.

insta-snyd

 

(Visited 308 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *