Ting jeg ville ønske jeg ikke havde gjort i dag…

 

… Bestilt flybilletter hjem fra San Jose med hele to mellemlandinger og en samlet rejsetid på 22 timer. Perfekt måde lige at teste parforholdet på, efter 6 måneders adskillelse og så 6 ugers intenst samvær. Tror det kræver parforholdsskills level 76 og vi er måske en solid 52’er for tiden. Man er sikkert kun gode venner på hele den slags lange flyvetur hvis man har børn med. Så klistrer man psykopatsmilet på og er EKSTRA overbærende hver eneste gang der er nogen der er sulten, skal tisse eller vil sidde ved vinduet. Antal yngel der skal opretholde terrorbalance: 0.

… Forsøgte diskret at nyse ude i lufthavnen, men fornemmede godt at der ligesom kom “noget” med ud da eksplosionen indtraf. Kunne dog ikke se noget, så tørrede hånd og ærme af (just in case – what are we? Animals?) og gik friskt og frejdigt videre ned mod A22. Opdager cirka 3 rullebånd senere, at jeg her snot-broche siddende på brystet af camelfarvet yndlingsjakke i cashmere. Nu med hårspidser i.

… Været millisekunder fra at fortælle min revisor at jeg elsker ham. Bare fordi. Kæmper så meget med at fatte alt det her virksomhedsshow, momsindbetaling, regnskab, virksomhedsskatteordning og hver gang jeg taler med revisor falder puls fra speedy Gonzales på speed, til Golden retriver i nordsjællandsk overskudshjem. Er jo heller ikke typen der skriver hver gang jeg har et spørgsmål. Samler sammen i en månedstid og bombarder så revisor T med 43 spørgsmål der intet har med hinanden at gøre. Måske han fortjener at få et “jeg elsker dig”, som ikke først kommer når han har lagt på?

… Brugt 31kr på en Evi-fucking-an vand i Kastrup lufthavn. What is this? Betaler sgu ikke 31kr for en halv liter vand, hvis ikke kilden fosser ud af måsen på Brad Pitt og er fragtet over Atlanten af nisser i en luftballon.

… Begejstret gået hen til en pige der delte reklamer ud for bog-app, blot for at vise hende at jeg altså allerede ER medlem, ved at stikke massakreret iPhone helt op i snotten på hende. Ved ikke hvad fanden jeg havde regnet med. “Ej hvor skønt! Fedt du bruger appen! Jeg er faktisk CEO i firmaet, men bruger lige tirsdag aften i metrodybet på Nørreport. Vil du have et år gratis?”… Prøv med nej.

… Fløjet med airberlin, der pludselig har fået deres fly til at skrumpe så jeg, med mine 180cm sidder med knæene oppe om ørerne og er stor fedt “Nein” til alle der skal ud for at tisse. Sidder som trold i en æske og vi lander om 14 minutter. Einschultegung for ikke at have flyets mest elastiske personlighed.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *