Jeg skammer mig når….

… jeg hører Justin Bieber i bussen. Det er min ultimative guilty pleasure. Jeg hører selvfølgelig ikke det nye, og socialt acceptable Bieber, nej nej! Jeg er helt tilbage i grydehårs-æraen. Er angst for, at dem der sidder ved siden af mig kan høre det og dem der sidder bag mig kan se, at jeg bevidst vælger at sætte Boyfriend på.

… jeg lige sætter farten op fra normal gang til powerwalk, hvis jeg kan se at der er en anden der potentielt set kunne komme før mig hen til kassen i Føtex. Det er sgu noget svineri og jeg ved seriøst ikke hvorfor jeg gør det. Det er som om mine ben pludselig bliver fuldstændig outlaw og slet ikke lystrer, mens jeg brager afsted med 120 km/t mod kasse 1.

… jeg inderligt skråler med på Adele og en eller anden idiot slukker for musikken midt i HAALLLOOOUUUWWW FROOOM THEEE OOOOTHEEERR SIIIIIDEEE, så man står der med ikke særlig smør-agtig stemme, mens alle kigger forskrækket på dig og spørger om du har slået dig, mens din ansigtsfarve skifter til socialkammerat rød og du må indrømme at det altså bare er din singin’ voice. Tusind tak DJ-not-nice for at ødelægge mit Adele moment og knuse mine x-factor drømme….

… jeg om 4 dage bliver 23, men stadig ikke kan håndtere alkohol. Så sent som i nat skammede jeg mig, da jeg måtte kravle ud fra smart club, i klistrede læderbukser (havde selvfølgelig sat mig i redbull-drink, så min røv fungerede pludseligt som fluepapir) og en brandert, jeg slet ikke vil stå ved i dag. Fornemmer godt, at jeg måske ikke skal sidde i taxa hjem, da jeg kæmper hårdt i mod min, ret så højlydte gag-refleks, der fortæller mig, at hvad der er røget ned meget snart gerne vil op igen. Pokkers… 18 minutter til næste tog.. Ved bare at jeg MÅ være i seng om 18 minutter. Finder taxa, hvilket omtrent er lige så svært, som at finde den helt sjældne pokemon, i disse julefrokost tider. Får bøffet mig ind på bagsædet og snøvlet min adresse, hvorefter jeg vælger at falde i søvn de 9 minutter det tager at komme hjem. Betaler med kort og er stadig ret imponeret over, at selvom jeg muligvis ikke kunne fortælle mit fulde navn korrekt, så sidder koden til kortet i hånden. Går ud af taxa. Lige overfor min lejlighed ligger der lyn-hurtig, vesterbro-smart bar, hvor folk altid er super fash og cool. Vælger selvfølgelig at tømme maven ud på fortovet foran hele Codans julefrokost team. Flot. Så stod man der i klistrede bukser og holdt sit eget hår..

XX

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *