All inclusive og et EU topmøde

 

Igen i dag er vi stået ukristeligt tidligt op, for at drage ud af byen og smide os på en af Cubas mange fantastiske strande. Tager til busstationen for at købe billetter og ender i kø med en masse rygsækrejsende, som virker stærkt upåvirkede af tiden på døgnet og som hjertens gerne vil holde lange samtaler, på gebrokken engelsk selvfølgelig. Synes måske det er lidt tidligt at lære nye mennesker at kende inden klokken har ramt 07.30 og jeg har fået gnedet sandslottet ud af øjnene.

08.33 – så sidder vi i bussen og er på vej mod sol og strand. Busserne er ganske gode, man kan i hvert fald få sæderne helt i vandret, hvliket ham foran mig lige har skulle prøve af de sidste 45 minutter.

12.38 – vi er på hoteljagt, da vi har besluttet os for at blive her til i morgen, hvis altså vi kan finde et sted der lever op til følgende krav:

1. Ikke er for dyrt
2. Ikke får os til at frygte for vores liv.

Gud hvor jeg dog pludselig elsker at være et sted, hvor folk lever af turisme – så er de sgu pludselig oprigtigt søde og prøver slet ikke i lige så høj grad at franarre os vores skejsere.

Processed with VSCO with c6 preset

Alle hoteller praktiserer åbenbart all-inclusive, også Delfin hotellet som vi endte med at booke os ind på. Egentligt et sygt koncept det der all-inclusive; du kan æde og drikke alt det du vil. Ikke fordi du er sulten eller tørstig, men fordi du kan. Går lige i baren og så i havet.

Processed with VSCO with c6 preset

22.30 Hvis der er nogen der undrer sig over hvad Obama skal når han checker ud af det Hvide Hus, så har jeg altså lige set ham danse rundt i en crop-top på all-inclusive hotel i Varadero, Cuba…. Eller, det var måske ikke helt ham, men det lignede fandme meget. Men har selvfølgelig også fået cirka fem *rustur-special* (læs. Rom og Cola blandingsforhold 60:40 i samme rækkefølge).

SÅ har Obama skiftet crop-top ud med glimmer kasket og er begyndt at kaste rundt med noget kvindelig danser med meget træt maveskind. Er sgu lidt nervøs – de foregående 3 danse har været pinligt ukoordinerede, så bliver lidt lang i betrækket over alle de kast. Maveskindet er jo for pokker nogens mor!

02.20 Ups… Så lå man her og flovede sig en smule over at have drukket mega kæreste under bordet.. Det er nok ikke noget vi kommer til at grine af allerede i morgen.
Gik omkring klokken 20.00 ned i all-inclusive hjertet (restauranten) og havde skruet forventningerne ned til en tarvelig pizzabuffet og en helvedes masse nuggets. Gid det havde været så vel..

De fleste af “retterne” lignede noget der var dødt af meget unaturlige årsager, eller var blevet kvalt i en pose på Charlotte fra klassens, fars udstødning og derefter selv kravlet op på fadene. Man må ikke sige ad til mad, men her vil jeg gøre en undtagelse. Derfor bestod aftensmaden primært af is og flydende føde i form af Cuba Libre.

Falder i snak med en gruppe unge tyskere, hvilket ikke er så underligt eftersom halvddelen af tyske unge under 25 befinder sig på delfinhotellet. Og det er måske nu at det begynder at gå en smule i den gale retning… Tyskland kører i pendulfart mellem den frie bar og det havebord vi har besluttet os for at holde EU-topmøde rundt om. Jeg er altså en letvægter når jeg kommer til sprut, især med disse blandingsforhold, så jeg begynder at få halvdelen af mine drinks bøffet over i Niels’ glas. Ganske diskret og sådan cirka 14 gange.

Har fået tumlet ham i seng, sammen med halvdelen af sandet på stranden. Burde man lige hurtigt vikle ham ind i sådan et aflåst sideleje der?

Vil prøve at få sovet på trods af, at det lyder som om vores air-con ind i mellem popper popcorn.

Processed with VSCO with c6 preset

(Visited 28 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *