Nu er det tid igen: modeugen er over os

Hov, vent – er det allerede tid igen?

Modeugen er over os og på en eller anden måde, føles det lidt i år som om den er kommet snigende og pludseligt har åbenbaret sit stor dybe gab, hvor man ikke kan komme op igen før engang i næste uge. Modeugen suger sine gæster helt ned i dybet og lader alle leve i deres egen lille modeuge-bobbel i en god uges tid.

Modeugen er lidt fashionistaens pendant til gymnasieelevens Roskildefestival, bare uden mudder, manglende bade og campering i det helt billige telt fra Harald N. Selvom enhver fashionista med respekt for sig selv, selvfølgelig indfinder sig på R. festivalpladsen MINIMUM en enkelt dag, for at flashe det 100% anerkendte Kate Moss-festival outfit (læs. hunter gummistøvler og afklippede shorts). Anyway – Det er en uge hvor man træder ud af hverdagens stress og jag og skifter det ud med modeugens stress og jag, hvor man fiser rundt til arrangementer og shows, mens man forsøger at opretholde en nogenlunde ansigtsgrimasse, hvis der nu skulle være nogen der ikke kunne holde sig tilbage for, at tage et billede af ens ret så vilde outfit. Alle lader lidt som om det er vildt hårdt, men sandheden er, at man dimser rundt, møder mennesker man kender og snacker for vildt. Tror muligvis begrebet “hårdt” er en smule fejlcastet.

Når det er sagt, så er man ekstraordinært træt om aftenen, fordi man netop har været ude og netværke det meste af dagen. Jeg ved ikke hvordan det, at tale med branchemennesker og løbe 10 kilometer kan udmunde i samme udmattelse. Man er helt rundtosset, på den gode måde altså, når man smækker stængerne i vandret og kigger op i loftet, der pludseligt er begyndt at snurre en lille smule. Man er på hele tiden, uanset om du er model, redaktør, influencer eller fotograf. Måske du kan huske din første dag på jobbet? Eller første dag på studiet? Der er så mange indtryk, som er næsten umulige at fordøje på én gang, så pludseligt skyller det hele ind over dig, som en stor søvndyssende dyne.

I går var der ikke så mange ting på programmet, da jeg har en del arbejde. Men Niels og jeg var inde og se Won Hundred, der diskede op med Jolly Cola og 70’er ræs, hvilket var afsindigt cool. Efterfølgende tog jeg videre til Maria Black, der lancerede deres nye kollektion Disruption.

Jeg rejser til Tyskland i morgen for at arbejde, så modeugen varer ikke længe for mit vedkommende i år.

XX

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *