VALENTINES GIVE AWAY

Sponsoreret

V-day er i morgen og det har du helt sikkert glemt, præcis som jeg selv. Panikken breder sig, du er tom for idéer og pludseligt har du helt glemt hvad din hjertes udkårende kan lide, ser ud og ja faktisk også hvad han hedder.

Men frygt ej! Der er hjælp at få.

Jeg udlodder i samarbejde me GoGift et Supergavekort til en værdi af 500 kroner. Supergavekortet kan bruges hos blandt andet H&M, Zalando, Københavns Zoo, Justeat, Magasin, Wellness, Louisiana, Det Kongelige Teater og mange mange flere. Mulighederne er mange og du kan tjekke alle samarbejdspartnere ud her.

Nu tænker du sikkert, jamen hvordan får jeg fat i et af disse gavekort? 

Alt du skal gøre er, at kommentere navnet på dit crush, din kæreste, din veninde eller hvem der nu kunne bruge lidt ekstra kærlighed i disse dage. Husk at opgiv din e-mail og afkryds den lille boks herunder “jeg er ikke en robot” 

Jeg har herunder samlet et par forslag til, hvad man eventuelt kunne bruge gavekortet på:

Oplevelsen 

Tag på en hyggelig gåtur i Københavns zoo, der blandt andet byder på ægte polarliv i denne uge. Normalt er der mange der forbinder det at gå i zoo med småbørn og deres forældre, men sandheden er, at det er både hyggeligt og faktisk også meget romantisk at gå og kigge på alle de mange skabninger der har hjemme i zoo. Det er også en dejlig mulighed for at få snakket lidt mere end man måske normalt gør, få helt røde næser og kolde kinder, så man rigtig kan putte sig under dynen når man kommer.  hjem.

Der er selvfølgelig også klassikeren: biografturen, som går rent hjem hver eneste gang! Der er noget hyggeligt og noget romantisk over, at sidde tæt sammen i den mørke biograf og slås om popcorn, mens Ryan Gosling ser pæn ud på det store lærred og du tænker, at her i mørket, hvis du presser øjnene sammen, kunne din Valentine måske godt være ham. For tiden går der en masse film man kunne foretrække sådan en kæresteaften: Fifty Shades eller LA LA LAND måske?

Skal det være noget der er lidt ud over det sædvanlige, så ville jeg nok invitere Niels en tur i teateret. Enten for at se ballet, skuespil eller opera. Når man sådan skal i teateret, gør man lige lidt ekstra ud af sig selv. Man er måske lidt mere nøjeregnende med sin mascarra og man tager en kjole på, der måske er lidt pænere end den man ville være klar til at børste popcorn af.

 

Fra mig til dig 

Gavekortet kan også indløses hos Magasin, hvor jeg jo som bekendt er kæmpe fan af deres lingeri. Man kunne derfor forsvare at forkæle sig selv med et sæt undertøj med, at det lige så meget er for din elskede, som det er for dig selv. Dette sæt findes i mange forskellige farver, jeg selv har det i støvet rosa og lyseblåt.

Brunchen: 

Noget af det bedste jeg ved er en dejlig brunch. Jeg elsker at gå ud til morgenmad eller frokost, jeg synes det er enormt hyggeligt. Derfor ville jeg måske overveje at tage min kæreste med til brunch, på for eksempel Maudes på Frederiksberg.

 

Hyggeaften 

Der er nu også noget rart over, at gøre det ganske uforpligtende det her med valentines. Der bliver pisket en stemning op og man skal afsted, gøre noget, lave noget for at vise, hvor meget man egentlig elsker hinanden. Man kunne også vælge at bruge de 500 kroner hos JustEat – dem der bruger tjenesten ved hvor langt man kan komme for 500 kroner. Man kan bestille en lækker omgang sushi, noget eksotisk thai, eller køre den helt low med hyggepizza, bland-selv slik, en rigtig romace movie på skærmen og hygge på sofaen.

Og jeg gentager lige, for god ordens skyld: 

Alt du skal gøre er, at kommentere navnet på dit crush, din kæreste, din veninde eller hvem der nu kunne bruge lidt ekstra kærlighed i disse dage. Husk at opgiv din e-mail og afkryds den lille boks herunder “jeg er ikke en robot” 

Dette indlæg er sponsoreret

(Visited 12 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *