Dét ville jeg ønske jeg havde vidst inden jeg flyttede sammen med min kæreste

I weekenden flyttede jeg sammen med min kæreste. Der er nok nogle der vil mene, at det fandme er på tide, eftersom vi har taget tilløb i et godt stykke tid alá de sidste 7 år. Jeg pakkede værelset ned på vesterbro, mens jeg skiftevis glædede mig til at flytte og græd over at skulle flytte… Kan godt forstå hvis der er nogen der allerede nu misunder Niels, at han har vundet fra øverste række på præmiehylden i tivoli (altså mig – ganske nem og følelsesmæssigt stabil).

Jeg har dog også formået, at tage mig selv med bukserne fuldstændigt nede om anklerne, da jeg ikke begriber hvordan jeg kan have samlet så mange ting gennem de sidste fire år. Især bøger og køkkengrej. Er ret bange for at ende som en af de der semi-mentalt forstyrrede mennesker der er med i ”vanvittige samlere” på Kanal 4, hvor de kravler rundt oven på ting og skrald. Så engang et afsnit med en dame, der havde så mange ting, at man måtte kravle under dørkarmene, fordi der var flere meter med ting.

Når man sådan skal flytte, er der pludseligt mange af de famøse “TING” der dukker op, fra skabets mørke dyb og som man havde glemt alt om… men som man selvfølgelig nu, aldrig i livet kunne finde på at skille sig af med. Som for eksempel mormors te-stel, der er afsindigt kært, men som sidst er blevet brugt engang i 2014 og som der måske ikke er plads i, i nogen af de 4 køkkenskabe vi har råderum over.

Dette bringer mig videre til næste punkt: magtkampene. Pludseligt står man og føler lidt at man er en del af Rusland-USA forholdet under den kolde krig, hvor begge stormagter konstant puster sig lidt op, nægter at tabe ansigt og agerer en smule underspillet truende overfor hinanden. – Som sagt har mormors te-stel (i cirka, rundt regnet 1000 dele) ikke set lyset siden 2014, men fandme nej om det skal i kælderen, hvis Niller synes at kunne finde plads til alle sine 20 tallerkner OG en Bodum kaffebrygger… Ikke fordi jeg har planer om at holde te-selskab, men det kunne jo være. Og hvorfor er det mine ting der skal gemmes væk??

Okay, indrømmet – man bliver om muligt en lille bitte, næsten ubetydelig smule irrationel i udpakningsfasen, hvor man pludseligt kan smække bæ-fjæs op over, ikke at kunne få hele sit gamle horderhjem til at passe ind på 55 kvadratmeter. Blev måske en smule dramatisk, da jeg med hånden for panden, kastede mig ned på sengen og lige skulle komme mig over alle de ting jeg skulle tage stilling til.

At flytte sammen er lidt som at spille RISK, eller okay, har aldrig spillet RISK, så måske mere “JEG MELDER KRIG MOD”, hvor man konstant melder krig mod partners underlige Marokkopude og håber på at kunne tilsnige sig lidt mere territorium, hvor eventuelt bogreol med 19283402 bøger diskret kan stå.

Det er sin udfordring, når man er to personer der mener noget meget stærkt om stort set alt (med undtagelse af, hvor fjernsynet skal sidde, der er bare noget som jeg simpelthen er ligeglad med). Men pludseligt begynder tingene faktisk at falde på plads – man begynder at blive enige, eller enige og enige, måske sådan lidt mere “du får ret og jeg får fred”, men stadig. På dette stadie tages alt med.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *