Svar på Q&A: om at være blogger

Jeg er pt ved at skide i bukserne over, at have filmet mig selv på denne måde. Det er virkelig grænseoverskridende.

Har dog fundet ud af, at jeg har nervøse trækninger der blandt andet vedrører at nusse mit hår konstant og ind i mellem sige vildt spassede ting, som jeg ikke lige kunne klippe ud på en smooth måde. Måtte dog klippe en hel del til, eftersom jeg havde glemt at klippe mærket af min nye skjorte, så det tittede frem på hele første omgang.. Udueligt.

Jeg håber at I  vil tage rigtig godt i mod mit nye koncept – jeg synes jo nok egentlig, at det har været ret sjovt.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Tusinde tusinde tak Sarah! Dejligt med lidt respons 🙂 Er i fuld krig med næste optagelse! Dejlig dag til dig :*

 • Jeg er vild med Laura i video-format! Jeg er selvfølgelig også vild med Laura på skrift, men det var virkelig fedt at få sat “stemme” på dig – det giver en helt anden (og rigtig god) fornemmelse af dig. Du virker simpelthen så sød, Laura! Og så lige kæmpe stor ros til klipning og video-kvalitet; jeg glæder mig allerede til den næste! Kram 

  • Hej søde Sarah! Åh hvor gjorde den kommentar mig glad! Tusind tak for dig – håber din mandag bliver lige så god, som min lige er blevet. Knus

 • Hej Laura 
  Tusind tak for din blog du er simpelhen SÅ sej😊😊
  Din halskæde med det lille horn er simpelhen så smuk 😊
  Har kigget overalt efter den ved du evt hvad den hedder helt præcist?😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *