Sådan vælger du den perfekte taske!

En taske afslører faktisk ret meget om dig – er du farverig? Sprudlende? Praktisk? Modebevidst? Klassisk? Lige glad, måske?

Tasker har samtidig også mange formål. Der er clutchen, håndtasken, skuldertasken, weekendtasken og skoletasken, bare for at nævne i flæng. Der findes så mange forskellige former og farver, at det er umuligt at sige, hvad man præcis skal gøre for at vælge den rigtige??

En taske er for mig lidt som en veninde. Det er én jeg slæber med mig over alt, til diverse arrangementer og tvinger til at hygge sig, lige så meget som jeg selv gør. Jeg betror den mine dybeste hemmeligheder og lader den låne/opbevare min dyrebare ejendele. En taske er, som en tro følgesvend, som du ikke rigtig kan leve uden. Prøv at overvej, hvor afklædt du ville føle dig, hvis du lod tasken blive hjemme en enkelt dag?

Når man skal vælge den rigtige taske, synes jeg det er uhyre vigtigt at vælge noget, der afspejler hvem man er og ikke nødvendigvis den seneste trend. Jeg ville for eksempel aldrig vælge en sort taske, da jeg selv synes jeg er mere sprudlende og sjov end det. Men stadig kan jeg godt lide at købe klassiske farver som brun og mørkeblå, når det kommer til min lidt dyrere investeringer, mens jeg elsker at give los i farver og former når jeg køber tasker fra high street brands, som blandt andet den gule taske jeg netop har erhvervet mig. Jeg elsker at klæde mig i ting der gør mig glad, når jeg ser mig selv i spejlet. Det kan enten være sjove udskæringer eller fantastiske farver, som jeg især synes denne gule taske er, samtidig med at den har et meget klassisk og pænt udtryk. Jeg tænker, at den også vil være rigtig cool at mixe med en armygrøn jakke og blå jeans eller måske en yndig sommerkjole og brune ben.

En anden ting der er vigtig når man skal vælge den rigtige taske er, at den skal kunne rumme et stk. Kaotisk liv og en pakke panodiler, altså den skal kunne rumme de ting du har brug for. Jeg har ofte forelsket mig i små smukke selskabstasker, men når alt kommer til stykket så ved jeg, at jeg på ingen måde kan presse iphone, oplader, tamponer, femi-krimi-roman, powerbank og vabelplaster ned i lille uskyldig nipse-taske, lige gyldig hvor meget jeg aser og maser. Og er der noget jeg hader, så er det at lade noget blive hjemme… Fordi jeg insisterer på nipse-taske. Så rummelighed er en vigtig faktor.

Som sagt, kan jeg godt lide at prøve nogle lidt mere vovede ting af, ved at købe eksempelvis tasker, der ikke behøver stå mig i en formue. Sider som Zalando, som jeg laver dette post i samarbejde med, har et sindssygt stort udvalg, både når det kommer til den alvorlige langtids-investering, men især også når det kommer til at prøve  noget vildt af, uden at tømme hele sparegrisen eller bede alle nisserne i Gringotts om at føre en til sin bankboks. God stil behøver altså ikke at koste en formue – sikke en mor-ting at sige, men jeg mener det altså.

Bliver sgu helt svedig når 14-årig både ser mere soigneret ud end mig og har dyrere tasker/sko/smykker der er mere værd end alt jeg ejer til sammen.

Og så handler det selvfølgelig også om kærlighed. Kærlighed ved første blik for at være mere præcis. Kender du ikke det, når man sidder og scroller ned gennem siden og pludseligt finder man dén ting man slet ikke vidste man ledte efter, men som man på ingen måde kan forestille sig at leve uden? Lidt som når man bliver ramt af forelskelse: den kommer ind fra højre og smadrer dig i en glidende tackling, som du på ingen måde havde set komme, men ramt det er du! Når jeg shopper er det især mavefornemmelsen og det er ofte tanken om, at have noget som ingen andre har der gør mig lidt ekstra kulret. Får mig til at føle mig unik.

Derfor er min ultimative anbefaling, at kaste sig ud i det! Vælge den der taske, der måske er en lille smule vild! Jeg har lavet et udvalg af mine yndlingstasker fra Zalando Taskeshop

tasker

Kast dig ud i det!

Dette indlæg er sponsoreret af Zalando

 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Elsker din kommentar om at god stil altså ikke behøver at koste en formue. Jeg bor lige ved siden af et af Århus’ fornemme gymnasier, og de går alle sammen med deres dyre gucci tasker og med et LALA Berlin tørklæde om halsen. Av – alene halstørklædet koster ofte mere end hele mit outfit! Altså de ser jo smarte ud, men det er så drønærgerligt at de alle sammen ligner kopier af hinanden fordi de alle dødogpinemig skal have de dyre it-items. Så vil jeg altså hellere have min highstreet garderobe fyldt med lækre sager 🙂 

  • Hej K,
   Tusind tak!
   Jeg mener virkelig, at god stil er så meget mere end dyre designer items. Jovist har jeg selv nogle ting jeg har sparet sammen til i noget tid, men det udgør ikke stil alene. Personlighed er hvad der giver stil. Og det at turde. Og selvfølgelig finde ting der klæder én – kunne for eksempel ikke være med på flared pants trenden, da jeg seriøst lignede en shetlandspony…

  • Hej K,
   Tusind tak!
   Jeg mener virkelig, at god stil er så meget mere end dyre designer items. Jovist har jeg selv nogle ting jeg har sparet sammen til i noget tid, men det udgør ikke stil alene. Personlighed er hvad der giver stil. Og det at turde. Og selvfølgelig finde ting der klæder én – kunne for eksempel ikke være med på flared pants trenden, da jeg seriøst lignede en shetlandspony…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *