VENNEBOG #1 MALOU ENGEL

Venner er den familie man selv har valgt, derfor er der ingen tvivl om, at dit valg af venner også siger meget om dig. Jeg har derfor besluttet mig for, at jeg vil give jer et ekstraordinært indblik i min virtuelle vennebog og lære mine veninder lidt bedre at kende. Det er alt fra ældre bekendtskaber til relativt nye.

Malou får lov til, at smadre champagneflasken mod skibet og indvie dette nye projekt på min blog. Malou lærte jeg at kende i 1.g, efter jeg var stoppet med at være bange for hende. Hun var nemlig 180, gik kun i wedges, havde sidecut og var altid iført noget med nitter og en knaldrød læbestift, mens jeg selv var meget flinke-skole.

Vi har hængt sammen som ærtehalm siden, og har boet sammen i 4 virkeligt gode år på Vesterbro. Malou er sådan en rigtig god veninde, der altid smider alt hvad hun har i hænderne, for at støtte op om sine veninder og være der for dem. Derudover, er hun et af de mest målrettede mennesker jeg kender, når der er noget hun virkeligt gerne vil opnå – som for eksempel at løbe et marathon på 3:40, eller læse jura og høvle skide gode karakterer.

Malou er en meget direkte person, hvor der ikke bliver lagt fingre i mellem hvad hun egentlig, helt ærligt synes om tingene – ind i mellem må jeg tage mig selv i, at sige “ej Lul, det kan man altså ikke sige”.

Og så er Malou, muligvis et af de sjoveste mennesker jeg nogensinde har mødt, og det piner mig at måtte være så eksplicit omkring det, da jeg ikke er sikker på at hendes storhedsvanvid kan bære det. Men det er hun.. Og det er hun fordi hun er virkelig klog, eller har vildt meget paratviden og et ordforråd så stort, at Den Store Danske godt kan pakke sammen.

MALOU ENGEL

13692527_10153900596682144_7448375221566446651_n

 

 1. Hvor bor du?
  Jeg bor på Vesterbro hvor jeg snart har boet i 4 år og mange af dem har jeg boet sammen med Laura. Jeg bor i en meget gammel lejlighed der har tusindvis af børnesygdommen, men det er hjem og jeg synes her er dejligt.
 2. Hvad er din beskæftigelse?
  Jeg læser jura på Københavns Universitet hvor jeg om meget snart afslutter mit 4. semester. Ved siden af har jeg et studiejob.
 1. Beskriv dig selv med tre ord.
  Målrettet, kærlig og sjov.
 2. Hvor kender vi hinanden fra?
  Vi mødte hinanden i august 2009 da vi begge startede i samme klasse i 1.g. og så har vi jo stort set hængt sammen lige siden.230142_10150256957460395_6488943_n
 3. Hvad er der specielt ved vores venskab?
  Vi er ikke barndomsveninder, men jeg føler tit at vi har kendt hinanden endnu flere år end vi har. Du er en af dem jeg føler mig allermest i familie med, selvom vi ikke deler blod. Og det synes jeg er ret specielt, altså at man kan føle sig næsten i familie med nogen som man ”kun” har kendt siden man var 15. Og så elsker jeg at vi altid er ærlige overfor hinanden altid. Og det faktum at vi har boet sammen i næsten 4 år og vores eneste rigtige råbe-skænderi handlede om hvorvidt Popcorn Time var ulovligt eller ej. Og at vi har det så afslappet sammen at vi bare kan hænge ud uden at sige et eneste ord. Det hele er bare meget afslappet og naturligt, som om vi har kendt hinanden for evigt.
 4. Hvad ville du ønske du var virkelig god til?
  Jeg ville ønske at jeg var virkelig god til at lave mad, for det er jeg virkelig ikke. Jeg lever af youghurt og havregrød. Nogen gange flotter jeg mig virkelig med en salat eller knækbrød med ost.
  Og at sætte komma. Jeg kan ikke sætte komma. Jeg sætter komma efter reglen ”har folk lige brug for en lille pause nu/ser det ikke fint ud med et komma der.”
 5. Hvis du selv måtte vælge en film eller en serie du kunne være med i, hvilken skulle det så være?

”Den lille havfrue.” Mest af alt fordi jeg godt kunne tænke mig at have en mermaid hale, bare for en stund. Der er ret mange film jeg ville vælge, men så er det mest pga. de locations som der er filmet på. Altså ”The Talented Mr. Ripley”, man kunne også godt for en periode leve et liv i en lækker lille italiensk by ud til vandet i hvide hørskjorter ikke? Jeg har også lidt lyst til at sige en af Christopher Nolans ”Batman” film for det er nok ret spændene (og til tider lidt uhyggeligt) at bo i Gotham tænker jeg. Og så kunne det være meget cool lige at blive reddet fra en eller anden psyko af Christian Bale som Batman.

 

13094361_10153714429372144_2715874657983028438_n

 

 1. Et godt råd du vil give videre?
  Jeg er virkelig ikke typen der er god til at komme med gode råd, for det er sjældent at jeg lige kan huske nogen, der ikke lige er møntet på en konkret situation. Men man skal huske at tage sine stiletter af i tide! Specielt når man er ude og får et par (100) drinks. Det er mit bedste råd for tiden. Og jeg taler klart af erfaring…
 2. Hvad er din største frygt?
  At dø i en forlystelse i Tivoli. Det ville seriøst være den mest triste nekrolog at man faldt ud af dæmonen fordi bøjlen sprang op
 3. En ting du ved om mig, som der ikke er mange andre der ved?
  At bo sammen med Laura er ligesom at have virkelig mange dyr. Laura kan sige så mange lyde og opfører sig nogen gange som om man har et lille kæledyr. Det er derfor du både er Mouse og vist også er blevet kaldt noget med abe på et tidspunkt.Og så er du virkelig god til at se alle potentielle ulykker som der kunne ske hvis nu et eller andet går galt. Altså som i virkelig god til at forudse hvordan man f.eks. nemt kan ende med et sidde i fængsel hvis nu security i lufthavnen troede at de vitaminpiller man havde i tasken, ikke var vitaminpiller men stoffer.

11143647_10206572066363985_3322658803206271865_n

DU KAN FØLGE MALOU PÅ INSTAGRAM HER: @MALOUENGEL

(Visited 22 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *