DIT NÆSTE SERIE-CRUSH

Du er endelig kommet igenne alle 236 afsnit af FRIENDS, men hvad nu?

Kender du også følelsen af, at at tage afsked med nogle virkeligt gode venner, når man afslutter en serie? Jeg mener, man bliver næsten helt deprimeret – her har du fulgt dem i tykt og tyndt de sidste 9 sæsoner, og pludseligt smækker de døren i hovedet på dig og kræver privatliv i form af afslutning?

Det bedste man kan gøre i disse tilfælde er, at komme videre… Rebounde lidt.. Med andre serier, selvom det virker svært og man næsten ikke kan tro, at man kan få det samme følelsesmæssige bånd til andre karakterer. Men ak!

Inden man begynder på en ny serie, især efter man har gjort det forbi med en tidligere serie, er det vigtigt at have et åbent sind. Tage på et par dates (se et par afsnit), før man beslutter sig for om det er noget man ønsker at gå videre med. Ind i mellem har man fuldstændig brug for at prøve noget andet, end det man har indtil videre.. Det kan godt være, at man før hen har været til noget der fik en til at grine, men måske man vi have det bedre med en der tilførte noget spænding og noget uforudsigeligt?

Jeg har høvlet mig igennem en hel del serier og vil gerne dele, de nyeste jeg har afsluttet med jer – bare hvis I også snart står og har brug for at søge nye græsgange:

#1 BIG LITTLE LIES

big-little-lies

Baseret på romanen af samme navn, er Big Little Lies en ret morsom krimi, hvor man skal holde tungen lige i munden for at følge med. En lille pige bliver udsat for et voldeligt overgreb første dag i skolen, og udpeger en jævnaldrende klassekammerat som den skyldige, selvom han står fast på aldrig at have rørt hende. Dette indleder en heksejagt på den 6-årige dreng og hans mor, der netop er flyttet til den lille forstad. IMDB beskriver det, som den perfekte skolegårdsskandale, et indblik i eks-mænd, nye forhold og masser af drama.

13 REASONS WHY – DØDE PIGER LYVER IKKE

13-reasons-why_0

Clay Jensen finder en underlig boks med kassettebånd hjemme hos ham selv, blot et par uger efter, at Hannah Baker, hans high school crush, har begået selvmord. Båndende er fra Hannah og indeholder forklaringen på, hvorfor hun endte med at tage sit eget liv. I bedste dagbogsstil, giver Hannah 13 grunde til, hvorfor hendes liv ikke var værd at leve mere og sætter alle de indblandede på hård følelsesmæssig prøve. Jeg mangler selv, at se de sidste 30 minutter af serien, men har været fuldstændig hooked. Mobning, ensomhed, frustration og sorg fylder meget i serien.

GIRL BOSS 

girlboss

Sophia er 23 år og har ret svært ved at finde den rette hylde for hende her i livet. Hun finder sig ikke i noget, ved selv bedst og gør ofte tingene en smule sværere for hende selv, end nødvendigt. Hun bliver fyret fra hendes job i en skobutik og skal nu til at genopfinde sig selv. Mens hun tænker over, hvad der nu skal blive af hende, formår hun at gøre en af de ting hun er super god til: nemlig at vintage shoppe. Hun spotter cool items, køber dem for ingen penge og formår at få hendes e-bay vintageshop NASTYGAL til at gå amok med bud, på hendes billigt købte ting. Hun bliver lidt uventet, en business woman og arbejder hard core frem mod, at være hendes egen chef og klare det. Serien handler om en stærk kvinde, kærlighed, venskaber og business. Den er hurtigt set!

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *