Jeg ville ønske at jeg….

… ikke skammede mig halv ihjel over at gå ned med pant. NEJ, der er ingen der tror, at du har høvlet dig igennem 34 bajere og 8 flasker sodavand på en aften!

… at jeg for helvede ville stoppe med, at slæbe kinder chokolade med hjem fra Tyskland HVER uge. Lærer åbenbart aldrig, at chokolade ikke indgår i kostpyramiden.

… var rejseblogger. Tænk engang at dit job er, at rejse ud i verden og blive vartet op i hoved og røv. Tror jeg ville være ekstraordinært god til det.

… var madblogger. Men ikke sådan én der selv laver mad, bare sådan én der altid gik ud og lavede anmeldelser for a living. Tror jeg ville være super dårlig til det, da jeg meget nemt bliver begejstret.

… var sådan et overskudsmenneske der bagte mit eget brød og lavede min egen juice, men der kommer seriøst ikke en dag.

… pludseligt over natten blev sådan en der bare elskede at gøre rent.. Er lidt træt af at tvinge mig selv rundt med støvsuger, som mine spagetthiarme næsten ikke kan holde oppe.

… kunne stoppe med at sige “altså”. Det siger jeg virkelig meget.

… også kunne stoppe med at sige “mega”. What is this? 2007?

… aldrig mere skulle bøvle med fedtede briller…..

… ikke var gået i gang med at se Pretty Little Liars.. for det første fordi det er sygt pinligt at jeg er blevet SÅ hooked, på ultimativ teenserie, der for det meste bare kører i ring og for det andet har 3285723 episoder alá 48 minutter. Damn you netflix!

… aldrig mere skulle have tømmermænd.

XX

(Visited 31 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *