VENNEBOG #2: ANNA LOUISE BERNTSEN

I sidste uge påbegyndte jeg mit nye koncept, om en virtuel vennebog så I kan lære mine venner og veninder bedre at kende. I denne uge er det min gymnasieveninde Anna Louise, der har været så sød at udfylde mine yderst udfordrende spørgsmål.

Anna og jeg lærte først hinanden rigtigt at kende, da vi startede i 1.g på Espergærde gymnasium selvom vi begge var ret sikre på, at vores veje havde mødtes engang tilbage i de tidlige 00’ere på Giners Danseskole i Helsingør, hvor vi begge spjættede med benene til Hip Hop og Disco. Anna gik hele gymnasietiden under sit alias Abehånd, hvilket jeg ikke helt er sikker på hvorfor, men hun blev udelukkende kaldt Abehånd/Hånden. Har lovet lige at nævne, at der altså ikke er noget galt med Annas hænder.

Abehånd er et af de mest kærlige mennesker jeg har mødt – og så er hun både smuk og sjov. Der er noget dragende ved hende der gør, at man har lyst til at være i selskab med hende og altid føler sig godt tilpas. Abehånd kunne aldrig drømme om, at være tarvelig eller ondsindet. I vores teenage-år hvor piger godt kan være lidt stride til, at lade en hård bemærkning falde om andre, meldte Hånden sig altid ud og sagde direkte, at det gad hun ikke bruge sin tid på. Det kræver altså meget mod, når man kun er 16 år.

Anna flyttede hjemmefra da vi gik i gymnasiet, og flyttede ind i, hvad vi døbte, Abenhåndens Magiske Hule, der lå klods op af Retro i Helsingør. Nogle af de sjoveste stunder i mine teenage år brugte jeg i Annas lejlighed. Mød hende her:

ANNA LOUISE

13613584_10154437478502268_7075318018629763264_o

 

 1. Hvor bor du?
  Jeg bor på Vesterbro, hvor jeg købte en andelslejlighed i december måned
 2. Hvad er din beskæftigelse?
  Jeg arbejder som audiolog på to forskellige klinikker i København, hvor jeg primært foretager høreprøver og tilpasser høreapparater
 3. Beskriv dig selv med tre ord.
  Udadvendt, fordomsfri og betænksom
  14991869_10154833824177268_1630809831356034634_n
 4. Hvor kender vi hinanden fra?
  Vi kender hinanden fra dengang anarkiet herskede på sit højeste. Med andre ord: gymnasiet
 5. Hvad er der specielt ved vores venskab?
  At vi kan tale om alt, selvom der til tider går (for) lang tid imellem
 6. Hvad ville du ønske du var virkelig god til?
  At holde taler og oplæg! Det er jeg ikke god til, jeg bliver altid rigtig nervøs, fordi jeg ikke ved, hvad alle folk tænker.
 7. Hvis du selv måtte vælge en film eller en serie du kunne være med i, hvilken skulle det så være?
  Helt klart New Girl – mest for at blive venner med Schmidt!
 8. Et godt råd du vil give videre?
  Accepter, at du ikke kan gøre alle tilfredse
 9. En ting du ved om mig, som der ikke er mange andre der ved?
  At du vælger blandselv som en femårig- helst farverigt, syrligt og dyppet i sukker

 

DU KAN FØLGE ANNA PÅ INSTAGRAM HER: @ANNALOUISEBERNTSEN

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *