“Modetrends” vi lykkeligt har glemt vol.2

For ikke så længe siden, udgav jeg dette indlæg, om “modetrends” vi lykkeligt har ladet gå i glemmebogen. Som blandt andet Kawasaki skoen og Friis& Co. tasken… og naturligvis også D&G top.

Det mindede mig dog om, at det slet ikke er de eneste trends vi har ladet gå i glemmebogen, så lad mig endnu engang tage dig en tur med ned ad memory lane:

Elastikbæltet

weiz-copenhagen-waist-elastikbaelte-tin-glimmer

Skulle helt placeres HELT oppe under brystet og gerne ud over noget tunika. Kan huske at jeg var så glad for mine elastikbælter, at jeg også sportede dem ud over tank tops, t-shirts, ja endda den forbandede D&G undertrøje jeg insisterede på, at bruge som trøje.

Sutskoen

d7f5-9672-4bfe-9afa-60f0cd598a23

Harmløs ser den ud, endda også hjemlig og hyggelig, men i 00’erne var det her både en sommersandal og vinterstøvle. Sutsko man kunne købe i Netto, Brugsen eller Irma for den nette sum af 47 kr sad klistret på fødderne af samtlige klassekammerater. Selv også når det regnede, sneede eller vejret på andre måder teede sig som om vi bor i DK.

Snoopy BH’en (og de usynlige stropper)

t1vxyixkbvxxcbpyw4_052133

Lad os først og fremmest blive enige om, at H&M virkelig skød papegøjen med dette samarbejde. Om du havde barm til at fylde den ud eller ej, var egentlig underordnet – Snoopy will take care of you! I alle farver, mønstrer og med samme vanvittige push-up, var snoopy i sandhed mandens (kvindens) bedste ven. En snes af disse Snoopy BH’er var lavet med den såkaldte “usynlige” gennemsigtige strop, evt. dekoreret med lidt blomster på, så man virkelig kunne få en feeling af, at man havde små røde og gule blomsterdimser på skuldrene fra naturens side. Jeg er ked af at sige det piger, men den usynlighedsstrop var alt andet end usynlig. Sorry not sorry.

Eastpak rygsækken

eastpak-padded-pakr-backpack-warm-blanket-p856-4764_medium

Skulle helst hænge nede om numsen, så man fik en smule gangbesvær når man gik med sin Eastpak. Du var også først rigtig cool, når du havde brugt retteblæk (eller glimmertuscher) til, at tegne små dyrepoter på remmene, og selvfølgelig få dine veninder til at skrive søde quotes. Undertegnede ejede Eastpak i ovenstående farve.

Björn Borg underbukser til piger 

bjorn-borg-mini-shorts-for-her-2-pack-36024_postmeunderwear_0076632

Hvis ikke du kunne overskue den snoopy g-streng der matchede din BH, så var der altså også råd for det. Du behøvede ikke at være nervøs for, at flashe numsesprække i dine lavtaljede bukser, så længe du havde et par printede Björn Borg underhyl på. Det var naturligvis aldrig muligt, at have BH på der matchede, så du lignede mest af alt en der fandt dit undertøj sådan lidt hist og pist.

Paul Frank Merchandise 

paul-frank-julius-head-w-t-shirt-heather-grey-1310

Jeg aner helt ærligt ikke, hvor denne lille fætter kom fra, men jeg var pjattet med ham. Om det så var på t-shirts, tanktops, sengetøj, kasketter YOU NAME IT!

Snave-armbåndet

sku_428429_2

More is more, så det handlede ganske enkelt om, at have flest – de skulle helst gå hele vejen op ad armen og gerne være svært at få hættetrøjen fra Björkvin på eller den stribede fra Mads Nørgaard på. Simple as that.

Burberry tern

0by20777_1_enlarged

Der er kun ét sted de tern hører hjemme og det er indersiden af en trenchcoat – ikke på tørklæder, ikke på bøllehatte, ikke, som i SLET IKKE på skjorter(!).

LV keychain 

louis-vuitton

Det er mere eller mindre umuligt, at finde et billede af 00’ernes absolut mest populære “halskæde”, nemlig en LV keychain der i sidste ende var med til, at gøre Louis Vuitton logo print super kikset, hvilket de først rigtig er kommet tilbage inden for de sidste par år.

Hvad har jeg glemt?

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Åh Gud! Elastikbæltet havde jeg lykkeligt fortrængt! Jeg havde mange – mit yndlings var i guld (med glimmer), og jeg brugte det altid ud over mine to tunikaer, som min mor så venligt havde doneret. En i koral og en i lyselilla. Og så mangler du for resten en: de lange perlehalskæder – oftest set i fin kombi med de lavtaljede jeans, D&G trøjen og selvfølgelig elastikbæltet. Det eneste jeg tænker i dag er: WHY???
  Elsker at hoppe ind på din side fra tid til anden. Håber du og Niels har det godt i den nye lejlighed 🙂

  • Naturligvis perlekæden! Har de to andre dækket ind i vol. 1 😉
   Why?? er det helt rigtige udtryk i denne situation!
   Niels og jeg har det dejligt! Håber også at I har det skønt. Knus

 • Åh hvor er de altså virkelig lykkeligt lagt i glemmebogen haha! Et par stykker jeg kom til at tænke på er sådan noget som de der afskylige tykke bomuldsjoggingbukser – jeg kan ikke huske hvad de hed men de havde sådan et mærke foran på livet .. og så var de gerne i selvskab med (som i øvrigt også var vildt populært uden) strikkede uldsokker i klipklappere. Noget andet jeg husker er hvide højhælede støvler og farvede benvarmere men jeg er ikke sikker på om det var lidt senere (og/eller) om det bare var mig (tør latter) 

  • EVERLAST OMG!!! Det var bomben og man fik verdens største røv i dem.
   Hahah og benvarmere naturligvis! Åh the joy! Hvor har vi set fantastiske ud.

 • Haha de er virkelig sjove de indlæg! Og så rigtige! Hvis ikke jeg selv har haft det, så havde en af mine veninder det i hvert fald. En trend jeg dog ikke hoppede på, men som jeg husker at rigtig mange gjorde var at have et ræveskind som en slags tørklæde. Det var virkelig en underlig trend! Andre som kan huske den?

  • Ej nej nej, hvordan kunne jeg glemme! Det var virkelig bizart! Og sjovt. Og jeg var heller ikke med på døde dyr om halsen – trenden 😀

 • Jeg kans ætte kryds ved alle ting, pånær burberry og LV chain. Jeg havde sutskoene på til min blå mandag. De passede til alt og fandtes også i en blå farve. Helt perfekte, billige sko 😀

  • Klassisk blå mandag out-fit! Man havde typisk smart sok i også, der tittede ud under Miss Sixty eller Killah buksen!

 • Hahaha! Jeg kommenterede også under dit forrige indlæg om trends vi lykkeligt har glemt. IGEN kan jeg sætte kryds ved alle tingene, jeg var selv ejer af hver og en som du nævner. Det er altså virkelig komisk! 

 • Tror jeg havde det der Louis Vuitton-billede som baggrund på min telefon, åh nej altså. Kan dog også huske jeg har haft en Gucci- og D&G-baggrund………… fuck hahahahha

 • En ting jeg ikke kan komme udenom når jeg tænker på min teenage tid er helt sikkert: papfars pige bluser, toppe osv, 96 bukser og en hættetrøje med høj hals fra Sparkz (naturligvis med den obligatoriske foundation/pudder kant) 😀 

 • Ååååh du har fat i gode gamle (grimme) sager!
  Jeg kom selv lige i tanke om de frygtlige perlekæder med et kors hængende i enden – eller hotpants-lignende-sweatshirt-short. FY

 • Hahaha, elastikbæltet – øj, det var rædsomt.
  Jeg tænker altid på 90-er chockerhalskæden i flettet elastik-plast, som skulle ligne en falsk tatoo; den var så grim. Ren Sporty-Spice 😀

  – A

 • Diddl
  Pornstar tank tops
  Airwalk skatersko
  Plastic choker der var som en elastik
  Laaaaange nederdele i tynd slør agtig stof med batik på og tung strik trøje for oven
  Fornarina pleateau sko
  Bitte små hår klemmer som skulle lave en tilfældig fuglerede på dot hovede med de. Strammeste hestehale 

 • Hvor er det sjovt med de her indlæg! Jeg kom også lige i tanker om de der joggingbukser med øjnene bagpå – kan simpelthen ikke huske, hvor de er fra.

 • Hvor sjovt at tænke på… vi piger gik også meget i silkeboxershorts fra H&M med forskellige figurer 😂 Vi havde dem på som almindelige shorts og i skole 😂

 • Så sjovt! Kan tydeligt huske hvor glad jeg blev hver gang der var en snoopy bh i str 65A (som stadig var for stor!) 

 • 96 bukser, bjorkvin trøjer, g-Star t-shirts og partisaner tørklæder, og nogle afskyelig Nike sneaks/støvler  som alle ejede og ternede Vans sko var min og resten af min klasses garderobe tilbage i 06/07

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *