Reklame : Piger vi kan li’: Miild til kamp mod allergi!

Sponsoreret

Tilbage i november sidste år stiftede jeg bekendtskab med Tine og Tanja, der havde gang i et ret spændende projekt: nemlig at skabe et make up brand som selv den hårdest ramte allergiker kunne bruge, uden at bekymre sig om udslæt og bivirkninger. Det har været en lang process, hvilket man har kunne følge på pigernes instagram @miildmakeup, men nu er de klar til at lancere!

Pigerne er de første i verden til, at lancere make up med hele TO certificeringer: Svanemærket og Allergy Certified, hvilket er så cool og sejt, at jeg slet ikke kan komme mig over, hvor heldig jeg er, at kende disse kvinder. Certificeringerne betyder, at Miild er uden hormonforstyrrende stoffer og ikke belaster miljøet. Samtidig, er deres produkter utroligt smukke og let anvendelige. Ud over, at brænde for det de laver og det de tror på, så er de hard core business women, iværksættere som ikke har syntes nogen udfordring for stor, hvilket jeg synes er mindst lige så interessant.

Miild kan rigtig meget. Ud over at være det make up brand som vi måske alle sammen har ventet på, så har det en rigtig god historie. Tine og Tanja er fantastiske mennesker, der gør en forskel og kommer til at revolutionere den måde vi tænker make up på. De har på egen krop set, hvad uforsigtighed omkring make up kan føre til, i Tines tilfælde udvikling af allergi.

Jeg har derfor været så heldig, at få lov til at tage en lille snak med pigerne omkring deres make up og deres historie, jeg håber I kan lide det! I kan se den på min facebookside: Laura Lundsgaard

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *