Reklame: Zadaa – the new 2.hand girl in town

Jeg er netop blevet introduceret for 2. hand appen “ZADAA”, som jeg helt ærligt var en smule betænkelig ved. Der findes efterhånden en håndfuld tilbud, når det kommer til at sælge sit tøj videre, så hvad skulle en ny spiller på banen kunne bidrage med, som jeg ikke allerede havde forsøgt mig med andet steds?

Jeg må dog indrømme, at mine betænkligheder blev gjort fuldstændig til skamme, da Zadaa faktisk er anderledes og i langt højere grad går ind og arbejder me den enkelte bruger. Lad mig forklare:

Når du downloader appen opretter du en bruger, jeg brugte bare facebook fordi det vitterligt tager 30 sekunder og når man har hukommelse som en guldfisk, kan det godt være svært at jonglere 378228 forskellige passwords og brugernavne.. Derefter svarer man på nogle spørgsmål om ens figur, for eksempel om den er timeglas-formet, lige op og ned eller pæreformet. Dernæst udfylder man sin tøj størrelse; både sko, BH, bukser og generelt tøj, sådan så det bliver lettere for appen, at finde muligheder til dig, hvilket jeg synes er en virkelig cool feature!

En ting der ofte er lidt spændende når man handler på denne måde, er pengene… Overfører man eller sender man først? Hvad hvis den anden tager fusen på dig? Hvad så? Jeg synes at Zadaa Protection har et super godt koncept, der får mig som bruger til at føle mig ganske tryg. Når du køber noget over appen trækkes pengene på din “konto”. Pengene bliver først overført til den du handler med, når du står med tøjet i hånden og kan trykke på “modtaget”. Derved agerer Zadaa en slags sikker mellemmand, der sørger for, at der ikke er nogen der bliver snydt. De tilbyder nemlig også at tracke din pakke, sådan så modtager ikke bare kan undlade at informere om, at pakken er modtaget. Konceptet hedder Zadaa packages og alt du skal gøre er, at skrive en 10 cifret kode på pakken og aflevere den hos din nærmeste købmand eller supermarked (for kun 30kr) Det er sgu da smart!

Jeg går virkelig meget op i genbrug og deleøkonomi, da det uden tvivl er vejen frem. Når det så er sagt, kan jeg rigtig godt lide en shoppingspree med mine veninder, men jeg tror faktisk aldrig at jeg har smidt noget tøj ud – jo okay så, måske en enlig sok i ny og næ, som jeg i frustration og afmagt har måtte skille mig af med, nu hvor INGEN åbenbart kan besvare spørgsmålet om, hvor sokkerne bliver af i vaskemaskinen…

For lige at vende tilbage til pointen, så synes jeg ikke kun 2. hand er smart og praktisk, jeg synes også det er nødvendigt. Indtil for ikke så forfærdeligt længe siden, har jeg været studerende der altså ikke lige havde råd til, at gå en tur ned ad den “gode ende” af Strøget, gå ind i en af de dyrere butikker, pege og skrige “DEN DER” og så svinge kortet. Derfor har en del af mine designerting gennem tiden været købt 2. hand. Fordi det er hvad der har været realistisk for mig, samtidig med at jeg føler jeg bidrager til noget større.

Når jeg sælger ud af min gaderobe, går jeg egentlig ikke så meget op i om det er dyre designer ting, eller cool items fra Zara, H&M osv. Jeg tror på man kan sælge det meste, så længe de items man har er cool og på en eller anden måde er udtryk for din personlighed, og så kan jeg rigtig godt lide at have et mål for de ting jeg sælger ud af. For eksempel har jeg brændende ønsket mig en Proenza Schouler taske, og da jeg endelig fandt den rette skyndte jeg mig at sætte nogle andre småting til salg, sådan så jeg kunne finansere min lille taskedrøm. I efteråret skulle jeg til Mexico og besøge min kæreste, så der samlede jeg også alt mit kluns og fik i løbet af halvanden måned tjent min flybillet hjem. Jeg sætter mine små mål, fordi det er med til at motivere mig til, at lave de sejeste billeder til min lille “webshop” og virkelig gå i forhandler mode, når der vises interesse for mine ting.

Jeg er som sagt stadig ny på Zadaa, så jeg håber I vil downloade appen og følge lidt med derinde, hvor jeg sælger ud af mine ting, som I kan se et par eksempler på herunder:

19212927_10213018681525335_256018018_o 19198231_10213018678605262_1130692090_n 19206560_10213018678285254_2118249834_n 19206105_10213018678965271_502181558_n

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ZADAA

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *