Vennebog #6 LAURA BERGH

Laura er lige så smuk som dagen er lang, og lige så lang som E47 motorvejen.

Jeg lærte LB at kende for et par år siden, efter jeg havde været en super creep der havde luret på hende i lang tid, fordi jeg var en smule betaget af hvor pæn hun var.

Lauras smukke ydre skal du ikke lade dig narre af… hun har muligvis den mest beskidte mund, men pakker det ind i, at hun er 2 cute 4 school, hamrende charmerende og virkelig sjov. Normalt ville jeg nu, sige et eller andet der kunne få begge hendes ben ned på jorden igen, da jeg ikke har intentioner om, at bidrage til hendes galoperende storhedsvanvid, men jeg mener det – hun er virkelig noget for sig.

Laura er en virkelig god veninde, når det kommer til at vende verdenssituationen og især når det kommer til at have det sjovt. Kender I ikke den der leg, hvor man skulle sige én, lev eller død, som man rigtig gerne ville have med til et middagsselskab? For mit vedkommende er det Laura. Der er aldrig et kedeligt øjeblik, når LB rigtig folder sig ud.

For et par år siden, var vi til en meget fancy middag med lang kjole og hele pivtøjet, hvor vores absolutte bedste party hack var, at vi begge to hedder Laura og det lyder umådeligt morsomt, når man introducerer sig. Eller det synes vi i hvert fald selv….

18762974_10212861116066297_1273953114_n

Hvor bor du?
Jeg har i princippet adresse på Pilestræde, men hvis du spørger mine veninder vil de nok sige jeg bor i Charlottenlund, hos min kæreste, på fuldtid.

Hvad er din beskæftigelse?
Jeg er PR assistent hos SAND copenhagen og model hos Scoop Models.

Beskriv dig selv med tre ord.
Hvis jeg selv skulle sige det så er jeg, udadvendt, kærlig og meget selvironisk. Spørger du min far vil han nok nævne følgende tre; utilregnelig, egoistisk men til gengæld sjov.

Hvor kender vi hinanden fra?
Vi kender hinanden gennem arbejdet som model og mødte hinanden første gang i 2013 til et show. Situationen hvor man har siddet i make-up stolen i 4 timer for at få lavet ens toupe om til en afroinspireret skurrebørste. Oveni det med en make up artist der har omtalt dig “modellen” i lige så lang tid, hvor man til sidst  kigger søgende over på hinanden, i håb om at finde bare en snert medmenneskelighed i et menneske indenfor 20m radius. Jeg valgte dig, fordi du så så sød og rar ud, og så havde du bare det sejeste Hello Kitty cover.

18816119_10212861116186300_820868135_n

Hvad er der specielt ved vores venskab?
Én ting er at have dig for sig selv en eftermiddag, en anden ting er når dig, mig, Veronika og Cristina mødes til en ordentlig omgang motormund-stund en gang i mellem, hvor hver et græsstrå bliver vurderet og diskuteret.

Hvad ville du ønske du var virkelig god til?
Jeg ville ønske jeg var teknisk stærk på computere. Efter et par håndfulde år med telefon og computer, kan jeg stadig få hjertebanken når jeg skal sikkerhedskopiere en ny telefon, i frygten for at slette hele mit liv som ligger derpå.

Hvis du selv måtte vælge en film eller en serie du kunne være med i, hvilken skulle det så være?
Klart Modern Family eller Jul på Vesterbro. Det er simpelthen bare så sjovt, at jeg ville græde af grin bare af at kigge på dem.

Et godt råd du vil give videre?
Hårdt arbejde betaler sig hvis du vil nå dine mål. Derudover, brok er mega ucharmerende, så find derfor få i dit liv der kan håndtere det, og frels resten af dine venner og veninder fra det.

En ting du ved om mig, som der ikke er mange andre der ved?
Når du bliver ivrig for at fortælle noget, eller selv synes det du lige fortalte var for fedt, så gnider du dine små abehænder mod hinanden og kniber øjnene sammen.

10603427_10204397285234889_234203645828173188_n

Følg Laura på instagram: @laurabergh

(Visited 28 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • “vores absolutte bedste party hack var, at vi begge to hedder Laura og det lyder umådeligt morsomt, når man introducerer sig. Eller det synes vi i hvert fald selv….”

    I er ikke de eneste der synes det er sjovt 🙂 Jeg har en veninde der også hedder Mie. Vi morer os hver gang vi skal introducere os, og det gør det kun endnu sjovere når dem man introducerer sig til har besvær med at udtale ens navn! Heldigvis kan man da berolige dem ved at sige, at de kun skal forholde sig til det ét spøjst navn.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *