Har jeg ikke mere at sige?

Jeg er her stadig, bare lige så I ved det.

Jeg har haft en lille krise de seneste par dage, hvor jeg har siddet og stirret frustreret ind i computerskærmen og indvendigt skreget “SÅ TÆNK DOG MENNESKE”, mens computeren bare hånligt har lyst mig lige i skærmen, mens jeg blot er blevet mere modløs.

Jeg fik et mindre panikanfald i går – tænk hvis jeg har sagt alt hvad jeg skulle sige? Tænk nu hvis, jeg virkelig har udtømt alle emner der er at tale om? Altså, som jeg er kvalificeret til at tale om? (selvom det aldrig har stoppet mig før, at tale om noget jeg ikke aner en fløjtende fis omkring).

Det gik op for mig, at jeg ind til videre, har tilbragt cirka 15 ud af månedens 23 dage alene på et hotelværelse, forskellige steder i Europa. Og nu kommer der en såkaldt BREAKING – det bliver man ikke yderligt inspireret af. Ingen dybe samtaler med sig selv, ingen sjove indfald, bare en helvedes masse netflix, hvor jeg både har fået set House Of Cards, Orange is the new black (som er så pisse godt!), Unbreakable Kimmy S. og så videre…….

Jeg spurgte jer i sidste uge, om I havde forslag og der kom rigtig mange henvendelser omkring kost og træning, som jeg vil forsøge at skrive lidt om fremover, men på min egen måde, fordi jeg er lige så kvalificeret til at være fitnessblogger, som Dronningen er til at spille på landsholdet i fodbold.

Jeg kan røbe for jer, at jeg i løbet af den sidste måned har forsøgt at “get fit or die trying” og lige pt er jeg tættere på, at die trying end at blive fit… Jeg er gået all-in på træning, da jeg har været grufuldt træt af at være en slapsvans, hvilket altså er hårdt i starten! Jeg har en god grundform, så cardio er ikke den helt store udfordring, men nu har jeg været øm i balderne on/off i 3 uger og det kunne være meget skønt, at sætte sig ned UDEN at det behøvede at føles som om, jeg kastede røven ned over en pose legoklodser hver eneste gang.. Eller at det behøvede være smertehelvede, at sætte sig på toilettet fordi ens lår slet ikke er med på legen…

Jeg runder af lige straks, da jeg har koncentrationsbesvær i sådan en kaliber, at jeg for alvor overvejer at prøve sådan en fidget spinner af (hedder de ikke det?). Men 80% af manglende koncentration skyldes nok, at 95% af alle Københavns Studenter kører forbi mit vindue inden de skal lave hovedspring i Storke Springvandet til “Censor”, den ultimative vognturssang af Gulddreng. Tog mig selv i, at få helt våde øjne da jeg så komplet sprittet 3.g klasse vælte ud af vognen med deres postmandslignende huer på. Har det vitterligt, som om det var sidste år at det var mig der høvlede en kasse øl på en regnvejrsvåd fredag i studentervogn. Hele livet ligger åbent og alt kan ske! Det føler jeg egentlig stadig, men den gang man blev student følte man det for første gang. Og det var virkelig vildt. Frihed.

Over and out.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *