Reklame: GHD X NICEHAIR.DK – SÅDAN SÆTTER JEG MIT HÅR

Dette indlæg er sponsoreret af Nicehair.DK

Jeg har været så svine-heldig, at få fingrene i den nye limited edition IV PURPLE STYLER fra GHD der eksklusivt forhandles på Nicehair.dk.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg i en del år efterhånden, har brugt GHD stylere mere eller mindre hver eneste dag. Den er super let at håndtere og varmer op på ingen tid, hvilket klart er til at foretrække når man som jeg, altid er fem minutter bagud i morgenens program..

Derfor har jeg været rigtig spændt på, at teste den nye styler! Jeg ville derfor give jer en kort tutorial til, hvordan jeg laver hverdags-hår, hvilket for det meste tager 8 minutter og voilá, pænt fald i håret!

Jeg har været rigtig heldig, at få lov til at udlodde en af disse nye stylere – alt du skal gøre er, at hoppe forbi min Instagram og se mere: @laura_lundsgaard 

Ellers kan du klikke dig forbi Nicehair.dk og læse mere om styleren!

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Helt enig! Har aldrig forstået, hvorfor ‘skinnyshaming’ på nogen måde skulle være bedre (eller værre) end ‘fatshaming’.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *