Reklame : ”Her er mit ubetinget bedste fif til at få styr på økonomien”

Sponsoreret af Lunar Way

Jeg tror desværre, at mange unge mennesker, som jeg selv, synes at økonomi, bankbesøg og diverse opsparingsmuligheder er nogle meget tunge og til tider uoverskuelige projekter. Det er svært at finde hoved og hale i, hvor man skal starte – hvilket egentligt er ærgerligt, da det at have styr på økonomien betyder, at man sover en del bedre om natten – jeg siger det bare(!) Jeg tror til gengæld virkelig på, at den hjælp som banking-appen Lunar Way tilbyder, kan gøre en forskel, når det kommer til at få dannet sig overblik over økonomien.

Det der er smart ved Lunar Way-appen, er, at den gør det nemt at overskue sin økonomi.

Og ikke alene dét. Ligesom med Netflix kan man tilgå appen når som helst og hvor som helst, så man slipper for at tage fri fra arbejde eller løbe med hundrede kilometer i timen ned i banken inden lukketid. Det er i den grad noget, der passer mig. Og så kan jeg ovenikøbet stadig få personlig hjælp frem til kl. 20, hvis jeg har brug for sådan en.

Med denne app har jeg altid det fulde økonomiske overblik lige ved hånden, og jeg kan administrere mine penge nemt og enkelt, mens jeg er på farten. Og så er det gratis at oprette en konto i Lunar Way-appen og få tilsendt et Visa-kort.

Appen har også en anden ret fed funktion i forhold til at starte opsparing, hvor man kan sætte sig lidt mindre mål og derved gøre det overskueligt at spare op til den flotte taske, man går og drømmer om eller sommerferien.

14686163_10210599358843780_481357683_n

Jeg ELSKER virkelig mit arbejde, sådan helt ind i maven meget og er hver eneste dag så spændt på at smække stængerne ud over sengekanten og begynde en ny dag. Men ja, der er naturligvis også dage, hvor jeg ville ønske, at jeg kunne slukke alarmen og trille om på den anden side og snooze videre, mens dagen går sin gang. Derfor kan jeg godt lide hele tiden at have små projekter, jeg sparer sammen til, som er med til at holde motivationen ekstra meget i gang. Mit store opsparingsprojekt lige nu er en lejlighed. Men den skal jeg ikke eje i første omgang, da jeg måske faktisk har en lille smule angst for at eje… men det er en helt anden historie. Derfor kan jeg godt lide at sætte lidt mindre delmål: Jeg sparer for eksempel op til et par hørebøffer fra B&O, som jeg har kigget drømmende på i årevis. Og så kunne jeg rigtig godt tænke mig at rejse enten til New York eller Asien med Niels, så jeg har også en rejseopsparing som det kun varmer at overføre penge til.

”Penge får først rigtig værdi, når man bruger dem” – og nej, det er ikke et citat fra Luksusfælden, men faktisk meget kloge ord fra min kære veninde Josefine. Når man hører udtrykket, kan man muligvis synes, at det lyder lige lovlig optimistisk, men smager man på det, indser man, at hun for pokker har ret.

 

Jeg er uden tvivl en livrem og seler – kind of girl, der virkelig er påpasselig med, hvad jeg bruger mine penge på. Jeg vil ikke sige, jeg er nærig – bare økonomisk bevidst. Da Niels og jeg rejste Mellemamerika tynd i vinter, har jeg aldrig været gladere for at svinge kortet igennem. Jeg følte virkelig, at det var en investering i min egen lykke, selvom det godt kan lyde en smule teatralsk. Men når man er ung, så er økonomi en vanskelig størrelse, hvor man har brug for enkle og simple hjælpemidler, hvilket jeg i høj grad føler, at Lunar Way kan bidrage med. Fordi økonomi er vigtigt.

Så hvis penge først rigtig har værdi, når man bruger dem, er det måske en meget god idé at finde ud af, hvordan man forvalter dem indtil da?

Download appen her

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

    • Hej Anna – købte den på veromodas hjemmeside og har lige siden fortrudt, at jeg ikke også købte den i sort med hvide prikker, fordi den er udsolgt. grr. Men de skrev at den vil komme tilbage i August 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *