Reklame: Copenhagen Fashion Week med Esprit

/ Kjole tilgængelig i September / Jeans /

Dette indlæg er sponsoreret af Esprit. 

Under modeugen havde jeg en ret dejlig dag sammen med Esprit og streetstyle fotograf Adam Katz Sinding, der er indehaver af  Le21émeEsprit havde samlet en håndfuld  influencers fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland og Tyskland.

20930215_10213684671934679_807398774_o

Vi fik lov til, at smugkigge lidt på den nye AW 17 kollektion, hvorefter vi havde til opgave, at style 3 Esprit looks hver. Det var ret interessant at se, at selvom vi fik de samme stykker tøj til rådighed, i forhold til styling, så valgte vi hver især at sammensætte det på meget forskellige måder. Det er stadig en smule angstprovokerende for mig, at forholde mig til det her begreb ” at style”. På en eller anden måde, er det lidt lige som at skulle stille sig op og synge foran andre, hvor man ikke har en jordisk chance for at vide, om man er Beyonce 2.0 eller er dømt til at blive årets dårlige klip fra X-factor auditionen.

_aks6071

/Frakke / Bluse / Nederdel/

Jeg føler virkelig, at jeg er super selvsikker i mange henseender, fordi jeg er begyndt at være lige glad på den fede måde. Altså på den måde hvor man stadig tager andres synspunkter og holdninger med i sine overvejelser, hvis altså de er konstruktive og giver en noget overskud på kontoen. Men det her er stadig nyt, og det er virkelig en personlig ting at sætte tøj sammen. Tænk engang. Så der ligger en lille frygt og lurer. En frygt for at være en smule kikset, som jeg altid tror lurer, når man er den “nye pige” i klassen.

_aks7295

/Polo / Nederdel kommer til oktober / Frakke kommer til September /

Derfor er det en gave, at være på en opgave som denne med et brand som Esprit der virkelig favner bredt og hylder tanken om, at stil er individuelt, og at personlighed skaber stil og ikke omvendt. Fordi netop dét, er noget jeg synes er vigtigt at huske på, i en tid hvor trends kommer og går, hurtigere end regnvejrsdagene i oktober måned. Stil skaber ikke mennesker. Personlighed er stil.

20945245_10213684674974755_406814242_o

For mig, er det at klæde sig på en virkelig fantastisk redskab, når det kommer til at udtrykke sig selv og hvem man er. Jeg ved godt, at man ikke skal eller kan dømme folk på det ydre, men faktum er, at vi uanset hvem vi møder altid vil skabe og danne os et førstehåndsindtryk. Derfor er det altid vigtigt for mig, at klæde mig i noget jeg er tilpas i, der gør mig glad når jeg ser mig i spejlet og så er det egentlig underordnet om det er en t-shirt til 170 kroner eller en jakke til 1500 kroner.

20904455_10213684674334739_1065189795_o

Esprits AW 17 must haves indeholder et mix af klassiske items, fine prints, sæt og en lidt mere rock n roll del, der rammer en bredt og som gør det muligt at finde noget man ikke kan leve uden, uanset hvordan man kan lide at klæde sig. Esprit får mig til at tænke på fine farver, klassiske snit.

20906945_10213684675094758_1420286270_o

Det har været en rigtig sjov opgave, at være med i dette lille streetstyle projekt! Og ikke mindst virkelig interessant at se, hvor mange forskellige outfits der kunne sættes sammen, og jeg håber at I vil tage godt i mod projektet!

XX

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *