Historien: kapitel I

Jeg er ret stor fan af det her “denne dag” på Facebook, hvor man kan se hvad man har foretaget sig på facebook netop denne dag, i alt den tid man har haft facebook. Det veksler lidt mellem at være søde venskabsminder, og komplet taber-opdateringer, der mest burde kategoriseres under “SPURGT” (læs. skide lige gyldigt).

skaermbillede-2017-09-17-kl-19-39-40

Nok også meget godt at vi kom efter det med de nutids-R’er siden hen.

Men lige præcis en opdatering som denne mindede mig om, at det er ved at være små 8 år siden, at jeg blev ramt af den vildeste forelskelse, min kun 15-årige krop nogensinde havde følt, da jeg til en caféaften i starten af 1.g, blev introduceret til den meget pæne Niels fra parallelklassen.

Jeg kan huske, at jeg havde en buksedragt på (som jeg stadig har), en bolero (!) og et SUPER cool flettet læderbånd, som jeg havde mast ned over stritørerne, bare for at se sådan lidt Boho-chic ud. Er 99% sikker på, at jeg havde mine similisten sandaler på, men der findes desværre ingen billeder af mine fusser fra den aften, men et lille billede af mit kostume kunne jeg da opdrive på facebook, da det jo er fra tiden hvor, der hver eneste weekend blev lagt albums op efter fredagens vilde fest

1935363_1220085097117_5682316_n

Det er naturligvis Malou der har fotograferet buksedragten, boleroen og hårbåndet, da hun havde et sejt spejlreflekskamera OG en blog på blogspot, som en af de aller første i DK (onefilthyyouth hvis der er nogen af jer, der også dengang var blog-læsere).

Jeg kan også huske hvad Niels havde på, og det var næsten endnu bedre: Noget mørk overdel i strik, et par knald røde bukser fra Tiger Of Sweden, der simpelthen sad så stramt, at jeg mistænker dem for, at være skyld i, at manden stod op en hel aften OG en hat i en form for strik. Men jeg husker, at da nogle af drengene fra min klasse sagde, at jeg skulle møde Niels fra deres franskhold (havde hørt om Niels et par gange før, eftersom han var nabo til min helt nye slyngveninde Malou), slog min mave 8 kolbøtter og mit hjerte skippede mindst 4 slag, hvilket egentlig var lidt sært, når man nu aldrig havde snakket sammen før. Jeg kan huske, at jeg gav ham hånden, og eftersom mine hænder er små abehænder, forsvandt de fuldstændig i hans store lap, hvilket fik ham til at undskylde mange gange, da han var sikker på at han havde kvast min lille hånd. Og det var det. Jeg talte på ingen måde mere med ham den aften.

Men der var noget der begyndte at vokse i min mave. En slags ild, som jeg aldrig havde oplevet det før. Og jeg husker, at der går en uges tid, hvorefter jeg modtager en sms på min røde samsung klaptelefon – gæt selv fra hvem. Han havde på mystisk og magiskvis fået fingrene i mit telefonnummer, og der var sjovt nok ingen af mine veninder der vidste hvordan. Han spurgte om jeg ville med ud og drikke en øl om fredagen efter skole. Jeg drak ikke øl, jeg hadede det faktisk, så jeg sagde naturligvis JA TAK, og noterede så, at jeg hellere lige måtte lære at drikke øl uden at ligne en der var ved at krepere.

Da fredag kom, havde Niller fri små 4 timer før mig, men han sad troligt og ventede på mig, sammen med en kammerat der havde besluttet sig for, at gå med ned og drikke en weekend øl. Det er bare sådan, at der ikke er specielt mange muligheder i Espergærde for, at sidde et sted og drikke en øl, så vi måtte sætte os på, ja, tanken. Jeg kan huske, at jeg nærmest slugte den første øl, da jeg havde rationeret mig frem til, at jeg så kun behøvede at få den grimme smag i munden 2-3 gange, fremfor at sidde og spytte i den i lang tid. Det resulterede dog i, at Niels hentede en mere til mig, som den sande gentleman han nu engang er.

Efter en times tid skulle jeg gå, min far blev nemlig 40 og vi skulle holde fest derhjemme, inden jeg skulle drage på rustur dagen efter, og så skulle jeg mere eller mindre direkte videre til London ugen efter. Vi gav hinanden et akavet kram og  aftalte at vi måske kunne tage en svingom til den kommende gallafest på skolen.

Men kun måske…..

TO BE CONTINUED

(Visited 30 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Laura! Lige noget HELT andet, men.. Ved du, hvad modellen på din smukke YSL-taske hedder? Altså den grå, du har på på ovenstående billede – jeg er helt forelsket i den!

    • Hej Rikke! Modellen hedder Universite, men var en lidt speciel udgave, da min kan tage remmen af og skifte den ud med en anden, hvis jeg vil. Jeg har aldrig fundet præcis den model i det lyse grå/brune læder med det prægede skind hverken før eller siden – men fandt den på net a porter i vinteren 2016❤️ Men det er en god taske, der er ret rummelig! Kan både have iPad osv i den😘

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *