Mit vigtigste forhold

Der er langt mellem indlæggene for tiden, jeg ved det godt.

Men det er der en grund til.

Jeg har været træt. Som i virkelig træt og simpelthen været nødt til, lige at tage en pause fra Sociale Medier og holde fokus på mit primære job og det vigtigste forhold jeg har: det forhold jeg har til mig selv.

Det lyder måske skørt og en lille smule latterligt, at tale om, at man skal pleje forholdet til sig selv, men det har været vigtigt for mig. Vi brager alle sammen derud af og mange af os forsøger, at please hvor vi kan og hjælpe når det kræves, at vi ind i mellem glemmer, at der er en der er med os hele livet, gennem opture og nedture, kærlighed og hjertesorg, sejr og fiasko – og det er os selv.

Og det er hverken egoistisk eller sært at sige, at man er nødt til at tage sig lidt af sig selv. For mig har det været, at lægge telefonen fra mig og være lidt mere til stede, fordi ærlig talt, så kan jeg godt bruge meget tid på den lille dims, som i bund og grund er unødvendig. Sidste år brugte jeg den stort set ikke, i de to måneder Niels og jeg rejste. Den fik lov at blive i min kuffert, og selvom det er sørgerligt at sige, så følte jeg mig mere fri og uden bekymring.

Jeg er lige blevet færdig med 2. sæson af Stranger Things der foregår i 1984, hvor en stor del af plottet lader sig gøre, især fordi det er begrænset hvor meget karaktererne kan være i kontakt med hinanden. Det skildrer en mere simple måde at være til på.

Der er heldigvis stadig travlt med job, hvilket ikke er givet så jeg er meget taknemmelig, men det betyder også, at jeg er træt når jeg har fri. Mit job er fysisk og kræver meget socialt, hvilket jeg synes er både spændende og sjovt, men det tager på kræfterne.

Jeg er her stadig, jeg pipper bare lidt lavt.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *