By the way #1

 

… Så er jeg tjekket ind på meget utjekket hotel, hvor belysningen er så ringe, at jeg har brug for en pandelampe på sådan survival måden. Må slæbe grim kuffert med ud på badeværelset hver gang jeg skal finde noget i den.

… Så er jeg snothamrende møgforkølet (kan kvinder godt blive ramt lidt af den der manflu?), hvilket betyder at jeg har det som om, at jeg befinder mig under vandet, hvilket jeg har svært ved at få kommunikeret ordentligt til mine kære tyske kollegaer, der må tro at jeg er både døv og dum, eftersom min reaktionstid i dag, har svaret til en doven Golden Retriver.

… Flippede ud over, at Spotify har en funktion der hedder “Stranger Things Mode” der automatisk giver dem lov til, at sende dig til “The Upside Down”… Jeg mener bare, What the actual fuck! Slog det fra med det SAMME! Tager absolut ingen chancer.

… Ville jeg ikke blive sur, hvis jeg blev booket til et job på Maldiverne, hvor jeg ikke rigtig behøvede at arbejde. Hov vent, det hedder vidst bare ferie så.

… Gad jeg godt vide, om ham Trump dér er storebror eller lillebror.. Synes jeg ser nogle tendenser, men er ikke helt sikker.

… Så glæder jeg mig helt sindssygt til jul, mest de brune kartofler og endnu mere juleskum.

… Fik jeg et par trådløse Headphones fra B&O af Niels til min fødselsdag, hvilket VIRKELIG er fedt. Føler mig lidt som super DJ når jeg skrider ned ad gaden mens 80’er hits brager ud gennem højtalerne.

… Nååå ja, så havde jeg fødselsdag i fredags. Blev 24. Det var fint, indtil det gik op for mig, at det er sidste år hvor jeg ligger i aldersgruppen 18-24 år i meningsmålinger…. Fra nu af begynder folk at forvente, at man har styr på tingene og er ved at være en rigtig voksen, mens man stadig hele tiden lidt venter på, at der skal komme en voksen og fortælle en hvordan man griber livet an.

… Er jeg stadig vild med the Crown. Sig mig, ville der være nogen der rynkede på næsen, hvis man altid havde en fiks frisure og en hjemmerullet i kæften?

… Var jeg så udkørt på job den anden dag, at mit engelske stod helt af. Fik sat noget med at jeg havde glemt mit ansigt derhjemme..

… Hvad skete der lige med 2017. Min nøs en enkelt gang i Januar og bum, så stod man i midten af December, med en halv liste nytårsforsæt man skal nå at efterleve på noget alt 30 sekunder.

XX

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Juleskum skál man spise héle december. Bare liige en gang eller to om ugen, må en nisse fortærres. Det er obligatorisk. Og hjælper med garanti på vinter-snue, det er jeg sikker på 😀 Go go!
  Og hey: God bedring, til du får opsnappet en pose.

  – A

 • Hej Laura 🙂
  Jeg vil rigtig gerne spørge hvor dine tre glas lamper er fra altså dem som du har vist på instagram der hænger i din stue?
  De er nemlig super fine!
  På forhånd tak!
  Mvh. Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *