New year – New fucking me

… Jeg kan jo normalt ikke lide nytårsforsæt. HVORFOR skal man være bagud fra start? HVORFOR skal man i et kort øjebliks vanvid, bilde sig selv ind, at i år bliver året hvor man bliver Miss Fitness og spiser 6 stykker frugt og grønt om dagen, mens man bor i et af de der totalt tjekkede, opryttelige hjem fra Bo Bedre, når man godt ved, at man har et indre kaos, der kører non-stop på sukker og netflix, som naturligvis ender med at spænde ben, for ellers ret instagram-venlig livstil.

Så sidder man der den 3. januar, med kloen fuld af Bland-Selv slik (fra et af de steder hvor de IKKE regner posen med i prisen), og kigger sig selv i spejlet, mens bukserne strammer en lille smule mere end normalt, oven på hele det der jule-halløj, hvor man jo nærmest ikke har deltaget rigtig i juleaften, hvis ikke man næsten har været på vej til udpumpning. Og man elsker sig selv en lille smule fordi DET HER, DET ER FANDME LIVSKVALITET! Tænker man, måske højt, mens man med et stort selvtilfreds smil, giver nytårsforsæt 1,2,3,4,5 den største fuckfinger der er givet, siden Trump fik sagt et eller andet skidt om en eller anden situation i Mellemøsten, som vi slet ikke skal tale om her.

Personligt havde jeg noget alá 5 minutters juleferie, hvor jeg lige skulle nå, at deltage i 8 familiearrangementer, blive lidt uvenner med min kæreste og spise min egen vægt i brune kartofler, inden jeg blev shippet tilbage til det tyske, hvor jeg går total i eksil og detoxer (både fra det ene og det andet). Og nu er jeg så tilbage, klar til at hoppe ind i det nye år, iført nytårskjolEN, som jeg har haft på siden 2014, da der alligevel ikke er nogen der kan huske, om jeg også havde den på sidste år. Og hvis de kan er de sikker skide lige glade.

MEN, på trods af alle argumenter for IKKE at lave et nytårsforsæt, så har jeg alligevel et eller to små ønsker, som jeg har tænkt at komme på en lille uofficiel liste, som man måske kunne forsøge at efterleve – hvis man altså lige gad den dag.

Det første er, at jeg vil forsøge at blive mere opmærksom på mit forbrug. Ikke at jeg har et vildt forbrug eller et overforbrug lige nu, men der ryger mange sjove ting fra Zara, H&M og Mango med hjem i løbet af en måned. Og så bruger jeg dem et par gange, bliver trætte af dem og sælger dem på en eller anden 2. hand app, hvor jeg bruger ustyrlige kræfter på, at beskrive, tage billeder, skrive undskyld beskeder, hvis jeg ikke lige får svaret inden for 10 minutter og ikke mindst kommer på fornavn med dem nede i pakkeshoppen, fordi man ikke er klog nok til, at sende afsted den samme dag.
I år vil jeg derfor forsøge, at sæsonshoppe. Have 2-4 store shoppeture i løbet af året, hvor man så rent faktisk går hjem i klædeskabet og ser, okay hvad mangler jeg? En skjorte, en frakke og et par nye jeans og så går ud og investerer i noget af lidt bedre kvalitet, og som man sikker bliver gladere for i længden. Det er VIRKELIG et first world problem jeg sidder med, det indrømmer jeg gerne. Men med tanke på økonomisk forståelse og miljøet, synes jeg egentlig at det giver rigtig fin mening.

Mit andet nytårsforsæt holder jeg lidt for mig selv endnu – fordi jeg kommer måske til at dele det med jer, hvis det lader sig gøre. Men nu sidder jeg her, og vil ikke give hele mystikken væk.

Har ingen intentioner om, at blive sukkerforskrækket, muskuløs eller løbe et maraton i 2018 – lad os dog i det mindste have en lille smule realistisk sans. Måske jeg prøver igen i 2019, og så går jeg hele vejen med fuldstændigt nyt liv og ny frisure (det passer ALTID sammen). Men kun måske. Hvis jeg altså lige gider.

Nogle nytårsforsæt?

XX

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *