5 ting fra 2017 jeg slet ikke forstod

Okay, 2017 forsvandt ud mellem hænderne på mig. Føler mig meget mor-agtig, når jeg fortæller min 3 år yngre bror (der tålmodigt og høfligt lægger øre til, fordi han er pisse godt opdraget), at det altså ER rigtigt hvad man siger… Tiden GÅR altså hurtigt når man er voksen.

Men nu sidder jeg lige her, og sidder.. og tænker på 2017.. og de tusind ting ved det her år, jeg slet ikke fattede. Og har lavet mig en lille liste:

Da Hammerslag tog til De Vestindiske Øer – OKAY, nu er jeg på ingen måde en af de der typer, der vil sidde og være arrig inde på DRs facebook side og sige “MIIIIINE LICENSPENGE”, og så lidt alligevel… Bliver man sådan lidt hmmm, når kæk ejendomsmægler fra Vestegnen ifører sig dykkermaske og våddragt, på landsdækkende tv, for nogle licenspenge som vi alle sammen (lidt) modvilligt disker op med. Ganske fint program, hvis det havde været vist på tv2 måske, men det bliver altså ikke public service, at se førnævnte kække ejendomsmægler i badeshorts og solskoldede skuldre.

Blogger-hårpynt – Nu har jeg været i Mads Nørgaard for at bruge en mindre formue på hårpynt – fordi alle de der rigtige bloggertyper rocker clips og spænder, mens jeg mest ligner mig selv engang i 90’erne (på en dårlig dag). Og jeg vil så gerne elske det, altså plastik, glimmer og dimse dut går lige i hjertet på mig, men jeg FATTER det simpelthen ikke.

Bitcoin postyret – Så sad man her, og var slet ikke klar over, at man kunne være blevet millionær i krypto valuta, som pludseligt tordnede afsted, både i kurs og medierne. Så stod man dér ude i regnen, og blev lang i betrækket. Men jeg forstår det stadig ikke helt. HVAD er det egentlig? Hvis ikke jeg kan betale med bitcoins i Zara en fredag eftermiddag, hvor jeg stresser over ultimativ tøjkrise, ER det så egentlig en rigtig form for valuta? Eller er det en slags monopolypenge? Siden bitcoins er blevet “kendt”, får jeg dagligt MANGE mails, fra Ghana, hvor VIRKELIG søde mennesker, med VIRKELIG utroværdige navne MEGET gerne vil sælge mig bitcoins til en yderst favorable pris.

Netstrømperne – kom lige tilbage, i 5 minutter i 2017. Og det så altså SÅ smart ud, under et par slidte jeans, men hallo hallo, det må jo nærmest være en af de mest ubehagelige beklædningsgenstande, næst efter shapewear. Det er jo ikke rart at have net-noget-som-helst på. Jeg forstår det ikke.

Fidget spinneren – jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte, så mange ligegyldige ting, at sige om en MEGET ligegyldig dims. Er det en snurretop? Kan den lave tricks? Kan den sætte kaffe over og indberette moms? Ikke desto mindre, smækkede fidget spinneren døren op og beholdte skoene på, mens den vadede ind i samtlige hjem, mens vi alle tænkte, at det da nok var lidt uhøfligt, men ingen turde rigtigt at sige noget til den.

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *