5 ting jeg gerne vil lære:

  1. Hvordan man tager i mod et kompliment, på den helt cool og casual måde, og hvor man ikke lyder som en idiot, der smider komplimenter retur, fordi man føler man skal (selvom man mener det). Bliver altid helt forfjamsket, hvis nogen siger noget pænt (altså sådan virkelig pænt), og ved slet ikke hvor jeg skal gøre af arme og ben, og hele ansigtet bliver knaldrødt og min ellers vanlige munddiarre bliver pludselig til en forstoppelse.
  2. At sy – overvej hvor praktisk det er. Bare lige drømme om et eller andet, og så faktisk være i stand til at lave det. Wauw altså. Tror mest jeg vil lære at sy, fordi jeg har en idé om, at jeg så aldrig skal have tøjkrise igen og kan starte mit eget tøjimperium (nu er det storhedsvanviddet der taler), selvom jeg nok godt ved, at det ikke just bliver tilfældet.
  3. At fortælle vittigheder. Kan ikke helt beslutte mig for, om det er helt ubrugeligt, eller helt uundværligt at være indendørsmester i “Alle Børnene”-vittigheder og “banke-banke på”. Men det er fandme noget af en ice breaker, hvis man lige smider en KÆMPE vits, der enten er VIRKELIG sjov, eller VIRKELIG dårlig.
  4. At være sådan helt cool omkring unisex toiletter. Sorry, jeg har bare ikke Københavns mest elastiske personlighed, når man jokker i vandpyt af tis, i helt nye støvler…. eller man dypper spidsen af sit halstørklæde i det, når man nu som kvinde er nødt til, at sidde ned for at overstå den slags business.. jeg mener bare, hvor svært er det at holde det adskilt? Lad det nu stå, som grim plet på ligestillingsblanketten, at vi lige på tissefronten altså ikke helt er ens (og det er NATURLIGVIS ikke alle mænd der tisser på gulvet. Kun dem der har travlt… eller mangler begge arme kunne jeg forestille mig.. eller er dårlige til at skyde på mål).
  5. Forsøge ikke at hidse mig op, når folk tager skoene af i flyet….. UNDSKYLD mig, og slet ikke for noget, men hvis du absolut skal tage dine sko af på en flytur under 4 timer, så har du edderbankeme (skal lige tage patent på den stavemåde) at have fødder så rene, at du først ville bruge dem til at trykke Dronning Magrethe i hånden, for efterfølgende at lade hende konsumere en treretters, direkte fra trædepuderne. Du er tarvelig og lidt usolidarisk, når du lader din trætte gummisko glide af og lader den helt sure sok få frit løb, i kabine med 96 andre passagerer, der sidder og indånder sokke-prut-lugt, hvor man ikke helt kan beslutte sig for, om man skal stoppe med at trække vejret gennem næsen, fordi så stopper ulækker lugt, eller om man skal stoppe med at trække vejret gennem munden, da man ikke lige helt ser for sig, hvordan denne forpestede luft skal gøre godt i lungerne.

 

(nr.6 må være noget omkring overskud og tålmodighed, men det kommer jeg til en anden dag, hvor mit fly ikke er forsinket og hvor jeg ikke har overskud på størrelse med en tændstiksæske).

(Visited 8 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *