By the way #3

… Hvem havde lige troet, at Sanne S ville være SÅ skide likeable i X Factor? Jeg mener bare,  hvor er hun nice. Sidder helt og ærger mig over, at det er sidste udkald. Altså ikke for mig, kunne ikke levere nogen som helst former for sang, på noget som helst niveau. Men følger trofast med – det hele startede omkring sæson 1. Blev bidt af det. Og stod derhjemme med hårbørster og mavebluse og legede audition på mit pre-teen værelse.

… Er jeg næsten halvvejs gennem alle sæsonerne af Fraiser. Jeg ELSKER det. Helt klassisk sitcom, med et af mine absolut yndlingspar, der slet ikke er blevet et par endnu. Niles Crane og Daphne. Jeg mener bare, WAUW hvor kan man brænde inde med 1000 følelser for evigt.

… Kan jeg slet ikke komme mig over, hvor rædselsfuld Netflix serien Riverdale er…. I…Can’t….. Det er muligvis det dårligste omgang serie, jeg har tvangsindlagt mig selv til at se. Kan på INGEN måde tage seriøst, at det er Zac fra Zac og Codys søde hotelliv, der udlever rollen som torteret forfattertype, og fuldstændig uptight cheerleader good girl Betty, der åbenbart skal udnytte hvert eneste chance for, at lave et mini stripshow? Og Archie…. HVORFOR har de farvet hans hår rødt, når det er SÅ tydligt, at han ikke er rødhåret… og det åbenbart er pisse ligegyldigt for historien.. Og hvordan, har de fået smækre Dylan fra Beverly Hills til, at gå med på den? Og hvorfor skal alle fyre tage deres trøjer af HELE TIDEN?!

… Har jeg set alle afsnit af Riverdale…. det er lidt som om noget smager underligt, men man lige er nødt til at tage en bid mere, for at se om det virkelig var rigtigt.

… Gad jeg ret godt se den nye Pixar film Coco, men kan ikke helt bestemme mig for, om jeg er nødt til at låne et barn, der kan tage med mig, for ikke at virke super wierd og creepz?

… Er jeg seriøst blevet indendørsmester i, at tænde op i brændeovnen. På den helt hurtige grønspættemåde.

… Går det VIRKELIG dårligt med mit shoppestop. Udsalget har virkelig fået ram på mig – man skulle tro jeg hamstrede til en hel flygtningelejr, hvis altså de gad gå i str S og kunne bo i en dunjakke til overpris.

… Er jeg allerede halvanden uge bagud i min mail. Suuuuper. Burde anskaffe mig autosvar alá “forvent svar inden udgang af 2018”.

Har jeg på dagligbasis problemer med min kontaktlinse i højre øje, og er derfor bange for, at udvikle en mild form for tics, da jeg ustoppeligt blinker og himler med øjet.

XX

(Visited 8 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *