By the way #5

… hjalp jeg mine forældre med, at flytte ud af det hus, hvor jeg var teenager. Det var sidste gang vi gik ud af hoveddøren sammen. Lidt alá “The Final Episode” når man har set 286 afsnit af en rigtig god serie, og lidt føler maksimal tomhed efterfølgende.

… er mit sukkerindtag gået fuldstændig over gevind. Ligger her i sengen og har abstinenser, på misbrugermåden, mens jeg kæmper for at overbevise mig selv om, at den kolde tyrker jeg er ved at tage, er det helt rigtige.

… gik jeg ned ad Istedgade i brudekjole og læderjakke i går. Jeg er virkelig vild med mit job.

… forsøgte jeg at “spice up my life” og disko-snave Niels en aften i sofaen, som dengang man var til gymnasiefester. Resulterede i, at manden blev så overrasket at jeg i stedet kom til at slikke på hans tænder….. meget specielt for alle parter, og medfører massiv tavshed.

… går mit shoppestop afsindigt dårligt…. men har meldt mig ind i rødekors, så tænker, at jeg vejer lidt op på karmakontoen der.

… mødtes jeg med mine veninder LB og V, som jeg ikke har set i meget lang tid. Det var virkelig rart, at selvom der er gået et lille halvt år, så er det hele præcis det samme.

… er jeg blevet fuldstændig hooked på Greys Anatomi og har til min skræk og rædsel indset, at der er så mange episoder, at det vil tage min et år at komme igennem dem alle.. (siger bare skræk og rædsel, fordi let’s face it, jeg elsker det og jeg har set det hele om halvanden uge).

… kan vi lige tale om DYNASTY på netflix? OMG det er så dårligt, at det er godt! Åd hele første sæson på halvanden dag, og har absolut no regrets andet end, at jeg offentligt har sagt, at jeg glæder mig til 2. sæson, selvom jeg havde lovet mig selv, at det bare skulle være en hemmelighed.

… var der en fyr på gaden i dag, der tog fat i min arm for at mærke min biceps og spurgte om jeg var en fitness model…. jeg havde en kæmpe jakke på og lignede et stort spørgsmålstegn og kunne ikke beslutte mig for, om det var et såkaldt #metoo øjeblik, eller bare mega underligt.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg begyndte på greys hvide verden i november og en måned efter var jeg DONE !! Jeg læser på universitet og har egentlig nok at se til 😂 Men om ikke andet fik jeg klemt 13 sæsoner ind 🤦🏼‍♀️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *