Reklame: Min parfumefri beauty rutine

Dette indlæg er sponsoreret af RØNSBØL

Skin care er en jungle – så mange forskellige muligheder og produkter, som man slet ikke kan tage stilling til, hvorvidt det får én til at se ti år yngre ud, eller giver en, den der helt perfekte glød med dertilhørende livsstil og kostplan, som pigen i reklamen ellers lovede. Jeg selv har været meget bange for, at eksperimentere. Jeg havde fundet nogle produkter, der fungerede rigtig godt for mig og min hud, og jeg har været meget nervøs for, nogensinde at ændre ved den. Men hvad nu hvis, der faktisk er noget “out there”, der er endnu bedre for min hud?

Dog har jeg haft mulighed for, at teste Skin Care serien + peeling serum fra Rønsbøl, der er uden parabener og parfume (og så er det dermatologisk testet), hvilket har været en rigtig god oplevelse! Jeg har før nævnt, at jeg tænker meget over hvilke produkter jeg lader komme i kontakt med min hud. Det er derfor essentielt for mig, at bruge parfumefri produkter. Ikke fordi jeg har allergi, eller ikke kan tåle det, men der er efterhånden så mange der udvikler allergi og gør permanent skade på deres helbred ved, ikke at tage stilling til de kemikalier der kommer tættest på deres krop. Der er intet i vejen for, at gå med livrem og seler, hvis du spørger mig. Især ikke når det kommer til vores krop.

Jeg har testet følgende:

  • Face wash – en gel, der skummer når man masserer den ind i huden. Den kan bruges til at fjerne make up (dog ikke til øjnene), og skylles af med lidt vand. Det der renser huden dybdegående, er en stærk antioxidant Green Tea. Den tilfører huden fugt, og kan bruges på alle hudtyper.
  • Skin Tonic – er lavet super smart, som en spray der kan sprayes direkte på huden og som gør huden klar på, at skulle fugtes. Derfor bruges den efter Face Wash. Den lægger sig i et fint tyndt lag på huden og skal derfor ikke vaskes af. Den giver en let og frisk følelse, som er rigtig lækker når man har renset ansigt morgen og aften.
  • Day cream – navnet giver måske lidt sig selv, men en let dagcreme. For mig, fungerer det ikke at bruge en creme der er alt for fed om dagen, da min porrer stopper til at kan gøre min hud olieret af se på. Derfor går jeg meget op i, at min dagcreme skal være let, og hurtigt trænge ind i huden. Dagcremen består blandt andet af abrikoskerneolie og macademidaolie, som virker blødgørende. Fungerer også rigtig fint under make up.
  • Night cream – en lidt federe creme, der går ind og arbejder med din hud mens du sover. Modsat dagcremen, kan jeg godt lide, at den creme man sover med er lidt tungere, da tiden er til, at cremen kan arbejde med huden i mange timer i streg. Der er anti-age i natcremen, hvilket jeg synes er rigtig dejligt – selvom man kun er i starten af 20’erne er det aldrig for tidligt at forebygge med anti-age.
  • Eye cream – min absolutte favorit i serien! En hybrid mellem serum og creme, der duppes på huden under øjet og mindsker rynker og mørke cirkler. Den er let i konsistensen og trænger øjeblikkeligt ind i huden. Har helt klart kunne se en forskel, i forhold til de mørke cirkler. Den har desuden også en opstrammende effekt.
  • Peeling serum – et serum du masserer ud i ansigtet og lader sidde på i 10 minutter (for eksempel mens du børster bisser og gør klar til at gå i seng), hvorefter det skylles af med vand. Det eksfolierer huden og giver en smuk glød! Dette serum skal kun bruges 1-2 gange om ugen, men giver smuk glød!

Det er rart, at kunne være afslappet omkring sin skin rutine. Ikke skulle være nervøs for, om der er hormonforstyrrende stoffer, parfume eller parabener, der kan gå ind og gøre mere skade end gavn. Og igen, bare fordi du ikke er allergiker nu, betyder det ikke, at man ikke bør passe godt på sin hud. Vi har kun det her ene betræk, så hvor ville det være ærgerligt at ødelægge det.

Derudover, så har Rønsbøl produkterne et virkelig lækkert udseende (selvom det naturligvis ALTID er det indre der tæller). Det er enkelt og lækkert, og pynter helt klart på hylden ude i badeværelset.

Når man skifter hudplejeprodukt, så skal huden lige bruge et par dage på at omstille sig – det skal min hud i hvert fald. Men når huden og produktet begynder at spille sammen, synes jeg at Rønsbøl har givet en rigtig god effekt – flot glød, fugt etc. Og så med god samvittighed.

BRUG KODEN LAURA20 OG FÅ 20% AF DIT KØB PÅ RØNSBØL

https://ronsbol.com/

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *