Mine bedste model-historier

Billedet er et outtake fra 100 Great Danes af Bjarke Johansen og Simon Rasmussen 

Jeg er blevet inspireret af min kollega Augusta Beyer til, at skrive et lille indlæg om nogle af de sjove/underlige/grænseoverskridende oplevelser jeg har haft i min karriere. Jeg tænkte at jeg ville dele et par stykker af dem med jer!

Der var engang hvor…

… Jeg skulle til Sydafrika og skyde billeder til 100 Great Danes. Jeg ved ikke, om du måske kender 100 Great Danes, men bogen portrættere 100 danske kvinder, i meget minimalistisk påklædning (læs. ingen). Vi kørte ud til en farm, hvor billederne skulle skydes med to store geparder. Jeg havde følt mig ret meget oven på, men da jeg ser de store katte og rent faktisk skal ud af bilen, kan jeg mærke at jeg bliver ret nervøs og forbander min kække attitude langt væk. Bedre bliver det ikke, da vi har en lokal fyr med, som ikke vil ud af bilen… “Når du ser en gepard, så løber du!” sagde han.  Så sad man dér med galopperende angst og synes pludseligt, at man lugtede lidt af Rib eye… Kom ud af bilen og blev placeret sammen med Zulu og Sage (gepard 1 & 2) og må have set sjov ud, kun iført trusser, Dr. Martens og et panisk blik. Men det endte med, at være en af de vildeste og bedste oplevelser jeg har haft i min tid som model. Og helt uden at blive til gepardføde.

… Jeg var på Reuinion Island (lille fransk ø, der ligger mellem Mauritius og Madagascar) med en tysk kunde. Øen var vældig smuk, faktisk var nogle af scenerne fra Jurassic Park optaget der. Men vandet omkring øen var prop fyldt med tyrehajer, så det var STRENGT forbudt at gå i vandet, alle andre steder end de små områder der var afdækket med sten. Vores aller sidste billede, skulle skydes på et surfboard ude i vandet.. Og dem der kender mig ved, at min største frygt er at blive spist af en haj, selvom det er barnligt og ganske usandsynligt. Jeg tror bare, at det er SÅ nedtur at blive spist. For det første, er jeg ikke en specielt habil surfer, som i jeg kan ikke på nogen som helst måde. For det andet, sad der en håndfuld unger på stranden som blev ved med at råbe “SHARK SHARK SHARK”, hvorefter jeg væltede af surfboardet og skreg som en stukket gris, mens de var ved at falde om af grin.. Overlevede!

… Jeg var på tur til Mallorca for at arbejde i en uge. Havde rejst rigtig rigtig meget rundt i den periode, og var i klart søvnunderskud, da størstedelen af mine rejser var om natten eller meget tidligt om morgenen. Ville gøre noget rart for mig selv, og løbe en lille tur og så tage et dejligt bad bagefter. Nåede dog at løbe to skridt, da jeg sked i bukserne.. sikkert på grund af stress og overanstrengelse. Men så stod man dér i kælderen på semi-pænt hotel  og havde skidt i et par løbebukser, og skulle formå at komme op på 4. sal UDEN at møde nogen andre (specielt ikke dem fra teamet). Kunne ikke få mig selv til, at tage elevatoren, da jeg lige kunne se for mig, at de ville stoppe på alle etager og have 700 mennesker med.  Så måtte op ad trapperne… forstår pludseligt hvad der menes med, “at du går som en der har skidt i bukserne”.

… Jeg skulle til Santa Barbara og skyde Abercrombie & Fitch med Bruce Weber. Ganske syret oplevelse, da vi ankommer og måske er omkring 45 modeller fra hele verdenen. Vi bor alle sammen på Four Seasons og de første dage op til skydningen, er der forskellige aktiviteter som “acting class” og “dance class”. På selve dagen for skydningen bliver vi alle sammen dullet op. Og så venter vi ellers bare. I lang tid. Endelig bliver det min tur, og da vi går mod set, bliver vi bedt om at være musse stille. Ingen siger et ord. Der er utroligt mange mennesker, over alt. Der er en der bærer en stol, en der bærer en paraply, en der holder kameraet og en masse andre mennesker, som vidst mest af alt bare var der. Så skød vi. I sammenlagt 9 minutter og så blev jeg sendt hjem igen. Fløj hele vejen til Santa B. for at arbejde 9 minutter, for så at kunne rejse hjem igen.

Lad mig endeligt høre, hvis I vil have flere indlæg som disse!

(Visited 27 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *