Reklame Forkæl din mor på Mors dag!

DETTE INDLÆG ER SPONSORERET AF RØNSBØL

Mødre er en sjov størrelse, og som jeg skrev tilbage i 2016 så er mødre også:

“Mennesket der bærer flest kasketter: mor.
Hun er chef. Hun er sygeplejerske. Hun er rådgiver. Hun er kok. Hun er chauffør. Hun er krammeekspert. Hun er omsorgsfuld. Hun er smuk. Hun er sej. Hun er sød og min mor er min bedste veninde..”

Og jeg mener stadig hvert et ord. Mødre er sådan nogle, der ved alt og kan finde alt – som om det er en ekstraordinær superkræft man tilegner sig, når man pludseligt bliver nogens mor. Og så må man aldrig være i tvivl om, at de vil gå gennem ild og vand for deres yngel, uanset hvad vi får rodet os ud, også selvom det måske er os der har kvajet os en smule.

Min mor stiller altid op og har altid noget opbakkende at sige, når jeg er ked af det eller når jeg oplever noget virkelig fantastisk! Og så har min mor en evne til, at ringe til mig når jeg har mest brug for det, også selvom jeg ikke vidste, at det var lige det jeg havde brug for.

Hvis jeg kunne, ville jeg give min mor the freaking world. Min mor har altid talt om, at hun helt vildt gerne, vil til Egypten og se pyramider (og ikke på Sharm el Sheikh måden – ikke at der er noget galt i det, bevares, men måske den lidt mere autentiske måde). Det er bare sådan, at min mor er ret forsigtig og Egypten er lidt mindre forsigtigt, så jeg er bange for at vi må vente lidt med det endnu, selvom jeg ville elske at opleve det med hende.

Min mor gør rigtig mange ting, både for min bror og jeg, fordi sådan er hun bare. Hun er gavmild og giver så meget af sig selv, at jeg ind i mellem bliver helt skamfuld over, ikke at føle at jeg kan give nok igen. Må også sige, at det altså er lidt svært at komme på niveau med kvinde, der bar rundt på én i 9 måneder, indtil man var helt færdigbagt.. Men lad nu det ligge.

Mors dag står for døren – om en lille uges tid faktisk, og jeg synes det er en rigtig fin anledning til, at forkæle sin mor en lille smule ekstra. Derfor har jeg bestilt en gaveæske fra RØNSBØL (som jeg før har skrevet om her) til min mor. Der findes 9 forskellige kits, som starter fra 199kr med masser af selvforkælelse og lækre produkter, som er uden parfume, parabener og kunstig farve, og så er alle produkter dermatologisk testet.

Jeg har fået lov til, at dele en rabatkode med jer så i får 20% hvis I bruger LAURAMOR20, fragten er gratis og hvis I bestiller senest onsdag, burde I have æsken i tide til mors dag på søndag.

Jeg har valgt, at min mor skal have “The Essentials” der består af en håndcreme, en lip balm og en bodylotion, som jeg synes er den helt perfekte gave til mors dag. Det kan være en lille smule intimiderende, at blande sig i en anden kvindes rutine, uden at være blevet spurgt, men ind i mellem kan det være rigtig rart at blive introduceret til noget nyt, som man måske ikke selv havde kastet sig over.

Og når man nu er i gang med, at forkæle lidt, så behøver man jo ingen anledning til, at forkæle sig selv en lille smule, så man kunne overveje at forære sig selv et lille kit – sådan som et slags klap på skulderen over, at man klarer voksenlivet, sådan nogenlunde i hvert fald..

Husk din mor på søndag – men køb en lille blomst eller send en sød besked ind i mellem, uden nogen anledning. Det fortjener de.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *