Det er max pinligt når…

Folk antager at jeg forstår svensk/norsk og påbegynder en samtale med mig på deres respektive modersmål, mens jeg inderst inde tænker noget i retningen af “fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck mig”, mens jeg smiler på den der helt anstrengte måde, og febrilsk leder efter bare ét fucking ord der giver mening, eller indikerer om jeg skal sige ja eller nej, eller se glad eller alvorlig ud. Top akavet at stå og smile, hvis Elsa fortæller mig at hendes kat har givet hende orm.

Jeg sidder i fælleskøkkenet i Berlin og græder ned i noget tarvelig gryderet, jeg selv lige troede jeg magtede at lave, fordi jeg ser videoer af, når de trykker på Guldknappen i America Got talent, og alt går i slowmotion mens folk græder og jubler og de spiller Adele musik, og en eller anden sidder i rullestol og en anden får bare ændret sit liv FOR EVER! Det går lige i fløde-hjertet på mig.

Folk forsøger at forklare en følelse eller situation, og man så siger “nååå, så det du mener er bla og bla” og så kigger vedkommende overbærende på én og siger “Nja, nej, egentlig slet ikke” og så sidder man der og er til grin for sine egne lommepenge. Det er sgu da også lidt usolidarisk – så sig for pokker nu bare, at det var præcis det du mente og gå op og bagtal mig på værelset bagefter, som alle andre velopdragne havde gjort.

Man nyser snot ud i hånden….

Folk ikke sætter udsagnsled i sætninger…. “du sød” er ikke en sætning (selv wiki siger, at en sætning ikke er en sætning uden et udsagnsled) og det skal stoppe nu.

Man sidder med sine headphones på, og en eller anden tilfældig fyr kommer hen og gør tegn til, at han vil sidde sammen med dig, hvorefter du tager høretelefonerne ud og siger “sorry I have a boyfriend” og han, helt forlegent, forklarer at du altså sidder på hans pung og ingen kommenterer mere på det…. jeg finder selv ud..

Man går ind i en lygtepæl fordi man havde øjnene plantet på en eller anden kage-video på instagram.

Man insisterer på, at bære alle ens varer i hånden mens man ruller en trolley gennem tysk supermarked. Endte med, at jeg tabte iskaffe og youghurt ud over ruskindsstøvler, samsonite og hele mejeriafdelingen.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *